Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 1 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Rommelig – de sprookjesbruiloft van Nicola Peltz en Brooklyn Beckham zorgt voor een dramatische rechtszaak

Van de prachtige bruiloft van Brooklyn Beckham en Nicola Peltz mochten we allemaal meegenieten. De sprookjesachtige dag was tot in de puntjes verzorgd. Toch kreeg ‘ie nog een flinke nasleep, want de ouders van Nicola startten een rechtszaak om de borg en daar komen wat dramatische berichtjes van Nicola bij kijken…

Wij praten je bij over dit huwelijksdrama.

De rechtszaak over de bruiloft van Brooklyn Beckham en Nicola Peltz

Het is geen geheim dat de welvarende ouders van beide tortelduifjes een deel van de bruiloft bekostigden. En het was een prachtige dag, maar die krijgt nu nogal een rommelige nasleep. Nicola’s vader, Nelson Peltz, sleept weddingplanners Nicole Braghin en Arianna Grijalba nu voor de rechter omdat ze de aanbetaling van 159.000 dollar niet willen teruggeven.

Nadat ze afscheid namen van hun eerste weddingsplanner, huurden de Peltz’ het duo zes weken voor het met sterren bezaaide huwelijk in op het landgoed van de miljardair in Palm Beach. Na slechts negen dagen werk besloten Grijalba en Braghin niet verder te gaan met de bruiloft, omdat zij de gastenlijst van het paar, die meer dan 500 personen telde, niet aankonden.

Berichtjes van Nicola als bewijs

Tijdens zo’n rechtzaak wordt er van alles uit de kast gehaald om de standpunten te bevestigen. Eén van die tools zijn de berichtjes die Nicola naar de weddingsplanners stuurde, waarin ze zegt dat ze ‘moe’ wordt van het rechtzetten van hun fouten. Zo gaven de weddingsplanners bijvoorbeeld aan dat coureur Lewis Hamilton een RSVP had achtergelaten, terwijl hij helemaal niet naar de bruiloft kon komen.

”Lewis Hamilton did NOT RSVP. So explain why his names on the list please” luidde het berichtje van Nicola. Waarop de weddingplanner aangaven dat ze moesten wennen aan de app waarin de gastenlijst werd bijgehouden. “I need time to do this,” schreven ze terug. “I’m going to take a moment to learn the app and send you the information, I hate looking like a fool but I hate the most not giving you what you need ASAP. I will be back soon.” Het antwoord van de boze Nicola was kort: “That’s not true. He didn’t rsvp AT ALL.” 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.