Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Beauty 10 feb 2020
Leestijd: 2 minuten

Heb jij een rond gezicht? Dan zijn deze kapsels je op het lijf geschreven

Iedereen heeft een andere gezichtsvorm en dat is maar goed ook. Ze zijn allemaal even prachtig, maar hebben ook een handleiding. De grootste issue? Kapsels en zonnebrillen. Laten we vooropstellen dat jij ieder kapsel dat jij leuk vindt kan rocken. Zodra je iets met confidence draagt, kan je iedere haarstijl hebben.

Toch zijn er een aantal kapsels waarbij een ronde gezichtsvorm enorm tot zijn recht komt. Speciaal voor degenen die graag hun ronde gezicht accentueren, hebben wij een aantal flatterende kapsels op een rijtje gezet.

Kapsels die prachtig staan bij een rond gezicht

Er zijn genoeg celebrities met een rond gezicht die iedere premiere – of welke chique gelegenheid dan ook – de rode loper betreden met een prachtig kapsel. Dat is top, want daar halen wij weer onze broodnodige inspiratie vandaan. Met volgende vijf kapsels laat jij jouw ronde gezichtsvorm het beste uitkomen.

1. Opgestoken met losse plukjes

Selena Gomez zien we vaak met dit kapsel en het staat haar als de beste. De losse plukjes accenturen jouw jukbeenderen, en door de rest op te steken benadruk jij jouw kaaklijn.

2. Pixie cut

De pixie cut lijkt wel speciaal gemaakt voor ronde gezichten. Miley Cyrus koos voor het korte koppie tijdens haar wilde jaren en het stond haar fantastisch, ook al moest heel de wereld hier even aan wennen. De schaar in je lokken zetten is een hele stap, maar Miley bewijst maar weer dat je er geen spijt van krijgt.

3. Wavy boblijn

Nog een celebrity met een rond gezicht, onze hilarische Chrissy Teigen. We kennen Chrissy met haar wavy lange bob en niet anders. Groot gelijk heeft ze, want het staat haar beeldig. De ideale haarlengte voor vrouwen met een rond gezicht is tot iets onder de kin, dus dit kapsel is je op het lijf geschreven.

4. Schuine scheiding

Wij vrouwen met een rond gezicht willen soms de aandacht een beetje afleiden van het ‘ronde’. Door een schuine scheiding te kammen, speel je het slim en accentueer je jouw gezichtsvorm to the max. Deze truc werkt voor iedere haarlengte, een bezoekje aan de kapper is dus niet nodig. Mila Kunis heeft dit trucje al een tijdje onder de knie.

https://www.instagram.com/p/BsdhCaRFpTt/

5. Het wetlook kapsel

Een strak gekamd wetlook kapsel zal wonderen doen voor jouw ronde gezicht. Selena Gomez draagt dit kapsel aan de lopende band en ons hoor je niet klagen, ze kan het prima hebben. Het beste hieraan is dat het zo gefixt is, binnen een paar minuten ben jij ready to go. 

Nogmaals, draag vooral een kapsel waar jij gelukkig van wordt. Maar mocht je even twijfelen, dan zijn bovenstaande haarstijlen gegarandeerd een schot in de roos.

Cosmopolitan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Heb jij een rond gezicht? Dan zijn deze kapsels je op het lijf geschreven
Sluiten