Charlene-Clair de Recht
Charlene-Clair de Recht Food 11 jun 2018
Leestijd: 1 minuut

Schenk maar in – Deze rosé van de HEMA schijnt fantastisch te zijn

Het zonnetje schijnt, de terrassen roepen en onze glazen zijn altijd vol (letterlijk en figuurlijk). De zomer draait om zoveel mogelijk niks doen en All-Day-Rosé. Deze rosé van de HEMA wordt de hemel in geprezen, dus wij trekken alvast een sprintje naar de HEMA.

Rosé van de HEMA

Alles wat de HEMA maakt verandert in goud, wat ervoor zorgt dat we nooit met lege handen naar buiten lopen. Ook nu weer stelt de HEMA ons niet teleur, met een rosé die door kenners voor de volle honderd procent goedgekeurd wordt.

Een goed glas rosé kunnen de meeste mensen op zijn tijd (lees: altijd) wel waarderen. Er zijn talloze soorten, merken en smaken en de één houdt van zoet en de ander van droog. Voor een schamele €6,50 helpt de HEMA ons een eindje op weg met het maken van een keuze in de ingewikkelde wereld der rosé soorten .

Rozige Rosé

De fles heet ‘Lavendette Alpes de haute Provence’ en is net zo fancy als de naam doet vermoeden. Het Franse roze drankje ruikt naar perzik, maar bevat ook de geur van viooltjes en de smaak van rode bessen. Klinkt niet verkeerd toch? Natuurlijk verschillen smaken per persoon, maar over het algemeen denken wij dat er meer dan één fles van deze rosé doorheen gaat op je picknick aankomend weekend.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Schenk maar in – Deze rosé van de HEMA schijnt fantastisch te zijn
Sluiten