Aartie Narain
Aartie Narain Celebrity 31 dec 2020
Leestijd: 4 minuten

Dit waren de 10 onvergetelijke momenten van de Royals in 2020

Als er één ding is waar we het allemaal over eens kunnen zijn, dan is het dit zeker: het jaar 2020 was een rollercoaster. Hoewel de pandemie in 2020 zeker een grote invloed heeft gehad op ons leven, heeft het enkele onvergetelijke momenten voor de Royals niet in de weg gestaan.

Dit waren de tien onvergetelijke momenten van de Royals in 2020.

Onvergetelijke momenten van de royals in 2020

Prins Harry en Meghan Markle die hun koninklijke titels opgaven en naar LA verhuizen, de bruiloft van prinses Beatrice midden in een pandemie en Kate Middleton en prins William die hun (social distancing) koninklijke verlovingen voortzetten. We kunnen wel zeggen dat de Royals zeker onvergetelijke momenten gehad hebben dit jaar. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.

1. Prins Harry en Meghan Markle traden af

Het jaar begon zeker met een knaller voor de royals, want op acht januari kondigden Prins Harry en Meghan Markle aan de wereld aan dat ze hun rol als senior working royals zouden opgeven. Prins Harry en Meghan Markle geven niet alleen hun formele titels op, maar ook de publieke financiering.

Vanaf 1 april gebruikten ze hun formele titels niet meer. Ze bleven wel lid van de koninklijke familie, maar wilden financieel onafhankelijk zijn.

2. Kate Middleton gaf een zeldzaam en openhartig interview

Kate Middleton verraste haar fans toen ze verscheen op de podcast van Giovanna Fletchers , Happy Mum, Happy Baby. De hertogin besprak de uitdagingen waarmee ze als moeder werd geconfronteerd. Openhartig onthulde de royal ook dat ze een bijzonder “eenzame” periode beleefde na de geboorte van haar eerste kind, George, in 2013.

3. Prins Charles testte positief op COVID 19

Prins Charles testte dit jaar positief op COVID 19, dat was een onvergetelijk moment voor het Britse Koningshuis, maar ook de rest van de wereld. “The Prince of Wales has tested positive for coronavirus,” vertelde een woordvoerder van Clarence House. “He has been displaying mild symptoms but otherwise remains in good health and has been working from home throughout the last few days as usual.” Charles later recovered well but said he still had lingering problems with smell and taste.

royals
ANP

4. De paraplu-foto van Meghan Meghan en prins Harry

De iconische paraplu-foto van Meghan Markle en prins Harry werd vastgelegd tijdens hun laatste stint van het uitvoeren van officiële koninklijke taken in Londen. Het koppel was ineengedoken onder een paraplu op een bijzonder regenachtige nacht. Het resultaat van foto’s zijn zo adembenemend dat het stel zelfs er een in hun huis heeft opgehangen .

ANP

5. Prins Harry en Meghan Markle woonden hun laatste evenement bij

Nadat Meghan Markle en prins Harry hadden verteld dat ze afstand deden van het koninklijke leven, hadden ze nog wel een paar laatste taken te vervullen, waaronder het bijwonen van een ceremonie voor Commonwealth Day. Hier werden ze dit jaar voor de laatste keer gefotografeerd met andere Royals prins William en Kate Middleton in een officiële setting. Ze voltooiden officieel hun koninklijke verloving op negen maart en tekenden op dertig maart af van hun social media-accounts .

6. De Cambridge’s klapten voor verzorgers

Voor een Comic Relief-special werden prins William en Kate Middleton, samen met hun drie kinderen, op hun stoep gefotografeerd in Anmer Hall, Norfolk. Door deel te nemen aan de Clap For Carers-campagne, toonde de Royals hun waardering voor zorgmedewerkers tijdens de pandemie.

7. Archie’s verjaardagsvideo

Ter ere van Archie’s eerste verjaardag werd er een schattige video gedeeld van  Meghan Markle, waarin we zien dat ze een boek voorleest aan Archie. De video werd op Instagram gedeeld als onderdeel van een liefdadigheidspartnerschap met Save The Children.

8. Prins Philip werd 99

De hertog van Edinburgh vierde zijn verjaardag in lockdown. Prins Philip ontving felicitaties van verschillende koninklijke familieleden op social media, waaronder zoon prins Charles en kleinzoon prins William. Ter gelegenheid van zijn verjaardag werd ook een nieuwe foto van hem en de koningin op het officiële kanaal van de royals geplaatst.

9. Prinses Beatrice trouwde met Edo Mapelli Mozzi

Een tijdlang leek het huwelijk van prinses Beatrice en Edo niet door te gaan vanwege beperkingen van het coronavirus. Uiteindelijk verraste het stel ons allemaal door op 17 juli te trouwen, natuurlijk helemaal coronaproof. Prinses Beatrice droeg een jurk van de koningin en  de foto’s van de bruiloft zijn adembenemend.

10. Meghan Markle en prins Harry kochten samen hun eerste huis

Meghan Markle en prins Harry hebben het afgelopen jaar niet stilgezeten. De Royals gaven een heel duidelijk signaal af dat ze geen plannen hebben om terug te keren naar het Verenigd Koninkrijk. Ze kochten hun eerste huis samen in Montecito, een plaats in Los Angeles. We hebben in augustus ook voor het eerst een glimp van het huis opgevangen, toen Meghan Markle een videogesprek had.

Lees ook: Dit waren de 10 beste modemomenten van de Royals in 2020

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Dit waren de 10 onvergetelijke momenten van de Royals in 2020
Sluiten