Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Love & Life 20 mrt 2019

De roze bank is de interieurtrend waarvan we hopen dat ‘ie nooit verdwijnt

Het volgen van Instagramaccounts voor interieur inspiratie doen we maar wat graag. Doe jij dit ook? Dan is het je vast en zeker niet ontgaan dat roze banken helemaal in zijn op gebied van interieur. We hopen dat de trend voorlopig nergens heen gaat, want het maakt je huis tien keer gezelliger.

Roze banken

Wij kunnen urenlang scrollen door de meest inspirerende Instagramaccounts op gebied van interieur. Van gezellige hoekjes tot aan handige DIYs, op het internet vind je meer dan genoeg inspiratie en tips om jouw huis te transformeren tot een paleis.

Naast modetrends zijn er uiteraard ook veel interieurtrends en de roze bank is er daar absoluut eentje van. De trend begon begin vorig jaar, maar nu hoeven we Instagram of Pinterest maar te openen en we zien de gezellige bankjes meteen voorbijkomen. Vooral de velvet variant is een echte must have voor in je huis.

Roze wordt nog steeds vaak geassocieerd met lief en meisjesachtig, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Je kan de roze bank namelijk makkelijk stylen zodat deze in zo ongeveer elke interieurstijl past. Van Scandinavisch, tot aan industrieel, als je de bank goed combineert, staat het in ieder huis.

Wooninspiratie op Instagram

Wil je zelf ook iets meer roze implementeren in je appartement, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Wij hebben een paar van onze favoriete roze banken gezocht. Ben je nog niet helemaal overgehaald na het zien van deze foto’s? Besef dan dat ook Kate Moss meedoet met de interieurtrend, just saying.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
De roze bank is de interieurtrend waarvan we hopen dat ‘ie nooit verdwijnt
Sluiten