Fabulous – Roze haar is officieel de nieuwe trend en wedden dat jij het straks ook wil?

Er zijn maar een paar dingen in het leven zeker: van wijn word je dronken, Donald Trump is een absolute zak en in het najaar neemt iedereen een nieuw kapsel. En over dat laatste gaan we het vandaag hebben. Een roze coupe is namelijk de nieuwe haartrend en als jij nog niet overgehaald was, dan doen we dat nu even.

En als we roze zeggen, dan bedoelen we ook écht roze. Dus niet zo’n rosé gouden crèmespoeling die er na vier wasbeurten weer uit is, oké?

Roze haar is dé trend van dit najaar en wel hierom

Half Hollywood ging je al voor, de roze haarverf vloeide daar in overvloed. Fearne Cotton, Kaia Gerber, Ariel Winter, Dua Lipa en Lady Gaga lopen inmiddels rond met suikerpin-roze lokken. Het is niet gek dat deze trend je doet denken aan 2012, toen we allemaal rondliepen met een felle dip dyenever forget – in ons haar.

Inmiddels is het 2020 en verven we niet alleen de punten, maar ons hele haar roze. Deze celebs bewijzen waarom juíst het najaar perfect is om je haar roze te verven. Het brengt weer wat leven in de brouwerij.

Wij zijn fan. Meegaan met deze trend kan op allerlei manieren: je hele haar verven, een deel verven of een paar plukjes verven. Dua Lipa verfde alleen haar twee voorplukjes roze (en daarna tóch haar hele haar) en dat pakte fabulous uit.

Het beste aan alles is dat je voor deze trend niet per se naar de kapper hoeft. Je verft je eigen haren gemakkelijk zelf, maar bedenk wel dat de gekleurde verf het beste pakt op licht haar. Ga alsjeblieft niet zelf je haar blonderen, maar laat dit aan de professionals over.

Hieronder zie je hoe Kaia Gerber, met behulp van haar haarstylist Guido Palau, haar eigen haren verfde. Een kind kan de was doen.

En? Ben jij de volgende die straks in de roze verf zit?

Grazia Daily

Reageer op artikel:
Fabulous – Roze haar is officieel de nieuwe trend en wedden dat jij het straks ook wil?
Sluiten