Fan van roze? Dan moet je deze Instagramwaardige hotspot zeker bezoeken

In het EL & N Café is letterlijk alles roze. Je kan bij de hotspot dus niet alleen terecht voor een heerlijke lunch, maar ook voor Instagramwaardige kiekjes. Je moet wel even een vlucht boeken naar Londen, maar dat is het zeker waard.

The picture perfect flower wall at our new Hans Crescent branch ?

6,456 Likes, 175 Comments – EL&N LONDON (@elan_cafe) on Instagram: “The picture perfect flower wall at our new Hans Crescent branch ?”

Een citytrip is natuurlijk niet compleet zonder Instagramwaardige hotspots. En Instagramwaardig, dat is dit café helemaal. Het EL & N Café is het droomcafé van elke vrouw en dat is niet alleen om het lekkere eten. Alles is van top tot teen bedekt in roze en daarom wel een fotootje waard.

Roze paradijs

Zodra je het café binnenloopt, waan je je in een roze wereld. Letterlijk alles is felroze, op een paar gouden details na. Dit hysterische paradijs is perfect voor een heerlijk ontbijt of een goede lunch. De menukaart liegt er namelijk ook niet om, want je kan er terecht voor de lekkerste gerechten zoals een heerlijke falafel sandwich met humus of een lekker stuk taart. Het water loopt ons al in de mond.

Booths for brunching.

10.2k Likes, 520 Comments – EL&N LONDON (@elan_cafe) on Instagram: “Booths for brunching.”

Instagramwaardig

Dit plekje is ideaal als je nog wat foto’s nodig hebt om je Instagramfeed mee aan te vullen. De muren zijn bedekt met grote snoephartjes en de talloze bloemen zijn ook een top decor voor een mooi kiekje. Het café is megagroot, dus er is vast wel een plekje waar jij ongegeneerd kan shooten.

Sunday morning set up ? @louise.thompson

3,408 Likes, 50 Comments – EL&N LONDON (@elan_cafe) on Instagram: “Sunday morning set up ? @louise.thompson”

Latte mornings at Market Place ☕️

5,767 Likes, 242 Comments – EL&N LONDON (@elan_cafe) on Instagram: “Latte mornings at Market Place ☕️”

Als er een tripje naar Londen op de planning staat, mag je deze onwijs leuke hotspot zeker niet overslaan. Mocht er nog geen citytrip in de agenda staan, is dit een legit reden om er snel een te plannen.

Vriendinnenweekend? Dit barbieroze hotel in Ibiza is de nieuwste hotspot

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


 

Pretty 52

Reageer op artikel:
Fan van roze? Dan moet je deze Instagramwaardige hotspot zeker bezoeken
Sluiten