Obsessed met millennial pink? Bezoek dan nú deze 10 roze locaties

Bij het scrollen door je Instagram-tijdlijn is er één kleur die continu terugkomt: roze. Niet zomaar roze, maar ‘millennial pink‘. Da’s niet zo gek, als je je bedenkt dat de bubblegum-kleur is uitgeroepen tot dé kleur van generatie Y. Als het roze is, is het goed. Breng een bezoekje aan deze tien roze locaties en je bent verzekerd van een perfecte ‘millennial pink’ Instagram-feed.

1. MaMa Kelly

Roze, roze en nog eens roze: de perfecte omschrijving van het restaurant ‘MaMa Kelly’. In november vorig jaar opende het snoeproze restaurant zijn deuren in Amsterdam. Als je het restaurant binnenloopt, krijg je spontaan een lach op je gezicht want vrijwel ALLES is roze. Je zou bijna vergeten dat je er ook nog eens heel lekker kunt eten! Het is er vrijwel altijd druk, dus vergeet niet te reserveren.

Olympisch Stadion 35, Amsterdam // website

2. La Muralla Roja

Dit roze appartement is de droom van elke architect en – laten we eerlijk zijn – elke Instagrammer. ‘La Muralla Roja’ (oftewel: De Rode Muur) is werkelijk prachtig. Je kan er makkelijk verdwalen, als je door de doolhof-achtige zalen en trappen van het gebouw loopt. Voor 85 euro per nacht boek je een kamer op Airbnb. Is dat even leuk.

Calpe, Spanje // website

roze locaties

3. Las Coloradas

Even serieus, dit roze meer komt toch rechtstreeks uit je dromen? Het kleine vissersdorpje Las Coloradas ligt in Mexico. Doordat het water in Las Coloradas zo zout is, is het rijk aan kleine roze algen, plankton en garnalen. Wanneer het water door de zon verdampt, worden deze organismen steeds meer geconcentreerd. Daarom glimt het meer zo prachtig roze! Vroeger mocht je ook zwemmen in de meren, maar dit is sinds 2016 helaas niet meer toegestaan.

Las Coloradas, Mexico // website

4. Pink Cave House

Het Griekse eiland Santorini staat bekend om zijn witgekalkte huizen, maar er zit ook een prachtige roze villa tussen. Het zogenaamde ‘Pink Cave House‘ is enorm groot en heeft uiteraard een jacuzzi die uitkijkt over zee. Volgens de Airbnb-beschrijving kun je er met z’n vieren overnachten – al kost je dat wel 450 euro per nacht.

Oia, Santorini, Griekenland // website

roze locaties

5. Pietro Nolita

Met de slogan ‘Pink As F*ck‘ weet je dat je sowieso goed zit bij ‘Pietro Nolita’, een Italiaans restaurant in New York. In het restaurant is werkelijk waar alles roze – van de muren tot de menukaarten tot de cocktails die er geserveerd worden.

174 Elizabeth St, New York // website

6. Museum of Ice Cream

Voor iedereen die net zo gek op ijs is als wij, bestaat er een museum vól van: het ‘Museum of Ice Cream‘! Het roze pop-up museum is alleen te bezoeken in Amerika, maar er zijn wel meerdere vestigingen: in Los Angeles, Miami, en San Francisco.

Los Angeles, Miami en San Francisco // website

roze locaties

7. Sketch

Heb je een bezoekje naar Londen op de planning staan? Zet het theehuis ‘Sketch’ dan zeker op je must-see list. Het interieur ziet er namelijk uit om op te eten! Deze hotspot mag je echt niet missen.

9 Conduit St, Mayfair, Londen // website

8. Craigievar Castle

Wat een plaatje! Als onze mooiste dromen uit zouden komen, zouden alle kastelen er zó uitzien. Het roze ‘Craigievar Castle‘ zou inspiratie geweest zijn voor het ‘Walt Disney’ Cinderella Castle – hoe leuk is dat? Het is mogelijk om het Schotse kasteel te bezoeken; zo kan je er onder andere kunst en wapens bewonderen.

Craigievar, Alford, Schotland // website

9. NANAN patisserie

Alleen het kijken naar het Instagram-account van ‘NANAN’ is al een feestje op zich. Pastelkleuren (en dan vooral roze), roze marmeren tafeltjes, zachte muren en gebakjes die eigenlijk te mooi zijn om op te eten: dat is de Poolse banketwinkel NANAN.

Kotlarska 32, Polen // website

10. Paradiso Ibiza Art Hotel

Last but not least, het gloednieuwe Paradiso Ibiza Art Hotel. Dit hotel ziet er fantastisch uit: barbieroze in een art-deco stijl. Daar komt ook nog eens bij dat het hotel adults only is, waardoor je perfecte Instagram-plaatje niet wild verstoord wordt door een rondrennende kleuter.

Avinguda Caló 62, Ibiza, Spanje // website

Elite Daily

Reageer op artikel:
Obsessed met millennial pink? Bezoek dan nú deze 10 roze locaties
Sluiten