admin
admin Entertainment 22 jan 2018
Leestijd: 1 minuut

Actrices droegen roze jurken tijdens de SAG Awards met een speciale reden

Award shows draaien natuurlijk om de prijzen die er gewonnen kunnen worden, maar daarnaast spelen de outfits ook altijd een grote rol. Alle ogen zijn op de sterren gericht wanneer ze op de rode loper verschijnen, dus dit is hèt moment om de aandacht te pakken. Voorheen werd die aandacht vooral gepakt door te verschijnen in de meest prachtige jurken, maar sinds de Golden Globes gaat die aandacht verder dan dat.

#WhyWeWearBlack movement

Tijdens de Golden Globes waren de meeste gasten namelijk in het zwart gekleed vanwege de #WhyWeWearBlack movement, die in het leven is geroepen naar aanleiding van de #metoo beweging. Dit was een groot succes en heeft de toon gezet voor de daarop volgende award shows. Deze SAG Awards was er namelijk ook een kleur met een diepere betekenis, namelijk de kleur roze. Deze kleur hoort bij de Woman’s March, die eerder die dag plaatsvond op verschillende plekken in Amerika. Om de boodschap van deze Woman’s March mee te nemen tijdens de SAG Awards, droegen veel actrices de meest prachtige roze jurken. Hieronder een aantal van onze favorieten van de dag.

1. Millie Bobby Brown

SAG Awards Millie Bobby Brown
Getty

2. Kate Hudson

SAG Awards Kate Hudson
Getty

3. Margot Robbie

SAG Awards Margot Robbie

4. Kristen Bell

SAG Awards Kristen Bell

5. Saoirse Ronan

SAG Awards Saoirse Ronan
Getty

6. Samara Weaving

SAG Awards Samara Weaving
Getty

7. Laura Linney

SAG Awards Laura Linney
Getty

8. Rashida Jones

SAG Awards Rashida Jones
Getty

USMagazine

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Actrices droegen roze jurken tijdens de SAG Awards met een speciale reden
Sluiten