Rupert Grint doet alsof Ed Sheeran slechts één van zijn personages is

Toen de Harry Potter films ten einde kwamen, wist Rupert Grint niet meer zo goed wat hij moest doen. Om weer voor een beetje magie te zorgen, ‘bedacht’ hij zijn alterego ‘Ed Sheeran’, die prachtige nummers op de wereld zet.

Rupert Grint wordt zo vaak vergeleken met Ed Sheeran, dat we er zelf ook een beetje van in de war raken. Zo speelde hij ook al Ed Sheeran in zijn videoclip van Lego House, en ook nu betreedt hij het podium van MTV als Ed Sheeran. In een sketch van MTV biecht hij alles op en onthult hij zijn ware aard, hiermee maakt hij dramatisch een einde aan het bestaan van Ed Sheeran.

“After Potter all I wanted to do was stretch myself. Create some real magic. So I created a character. He had the voice of an angel, impossibly wispy facial hair… so I bought a guitar and a bunch of flannels. I called him Ed. Ed Sheeran. SUch a weird name right?”. Hij verwees zelfs nog even naar de vriendschap van Ed en Taylor Swift door haar fascinatie met katten te kraken. Opnieuw prachtig en hilarisch gedaan van onze favoriete gryffindor-acteur. Bekijk de volledige video hieronder.

14 celebrity-tattoo’s waar wat tekst en uitleg bij nodig is

mtv

Reageer op artikel:
Rupert Grint doet alsof Ed Sheeran slechts één van zijn personages is
Sluiten