Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Love & Life 1 apr 2019
Leestijd: 2 minuten

Take my money – Je kan vegan paaseieren van Ryan Goslings hoofd kopen

Ryan Gosling fans opgelet: er bestaan paaseieren die precies op Ryan Gosling lijken. Alsof het niet mooier kan worden zijn de paaseieren ook nog eens vegan. Dit moeten we hebben.

Ryan Gosling paaseieren

Chocolademerk Chocolatician heeft zojuist de beste chocolade paaseieren ooit op de markt gebracht: paaseieren in de vorm van de hete acteur Ryan Gosling. En even serieus, de chocolade-eieren zien er nog realistisch uit ook. Ryan Goslings hoofd is perfect nagemaakt en vastgemaakt aan het lichaam van een gans, want waarom ook niet.

Het Ryan Gosling-ei is wel een grote investering. Het kost namelijk maar liefst €46. Maar goed, dan heb je ook wel wat als je het ons vraagt. Er zijn drie Ryans waar je uit kan kiezen. Een Ryan van witte chocolade met oranje voetjes een Ryan van melkchocolade met caramel voetjes en een Ryan van pure chocolade met gouden voetjes.

news.com.au on Twitter

You can now get a Ryan Gosling Easter egg and all our prayers have been answered. ??? https://t.co/kPHTlFHm8t

Foodie Parlour on Twitter

Gimmick or Gift? I mean it’s no #CadburyEgg but I’m pretty sure any version of #RyanGosling is a treat. Also why is it not a Ryan Goosling? #Chocolatician #MissedOpportunity #VeganChocolate #FoodieFOMO https://t.co/bjMCr6q0lU

Elke Ryan is handgemaakt en het kost maar liefst een hele dag om het chocoladekunstwerk in elkaar te zetten. Het merk heeft daarnaast nog een belangrijke boodschap over de chocoalade Ryans: “They aren’t just for Easter though, we are pretty sure Ryan is loveable all year round”. Ja, dat klopt inderdaad.

Meer chocolade in de vorm van celebrities

Naast het paasei in de vorm van de acteur zijn er nog meer beroemdheden die zijn gemaakt door het chocolademerk. Zo hebben ze ook een chocoladekunstwerk gemaakt in de vorm van Benedict Cumberbatch. De artiest die de chocolade-celebrities maakt, kopen mensen meestal twee exemplaren: eentje om te eten en eentje om op een leuke plek neer te zetten.

chocolatician on Twitter

Who’s on for a Cumberbatch/Gosling-off?? Whoever sells the most of themselves in chocolate, from now till Good Friday, will be further homaged with a uber luxury limited edition figure! To support your favourite Male Feminist hit the link! https://t.co/viEQFcam4z #thegosling

Misschien heb je weleens gedroomd over het eten van Ryan Gosling. In dat geval komen al je paasdromen nu uit. Helaas is Ryan op dit moment uitverkocht, maar we zijn er zeker van dat hij vast snel weer aangevuld wordt. Krijg je geen genoeg van Ryan (same here), kijk dan snel even naar deze GIFjes van de acteur.

Pretty52

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Take my money – Je kan vegan paaseieren van Ryan Goslings hoofd kopen
Sluiten