Lobke Killaars
Lobke Killaars Entertainment 2 november 2018

LOL! Ryan Reynolds maakt een grap over dat Blake Lively vreemd zou gaan

We kunnen met volle overtuiging zeggen dat Blake Lively en Ryan Reynolds ons favoriete koppel is. Ze komen altijd heel liefdevol over, maar zijn tegelijkertijd niet bang elkaar compleet voor schut te zetten. Sterker nog, het heeft veel weg van een wedstrijd: wie maakt de grappigste grappen en heeft de origineelste opmerkingen? Wij houden ervan. Dit keer ‘verdacht’ Ryan Blake van vreemdgaan met geesten. Uhm, juist ja.

Blake Lively en Ryan Reynolds

Grappenmakers Blake en Ryan zijn goed aan elkaar gewaagd en maken de ene scherpe opmerking na de andere. Deze keer zag mr. Reynolds een bericht over een vrouw die vreemdging met geesten als een goede aanleiding tot een grap.

Vreemdgaan?

Zover wij weten is er geen trouble in paradise voor de twee lovebirds. Hoewel het even stil was rondom de twee wat betreft grappen maken over en naar elkaar toe is Ryan weer keihard terug.

Ryan kwam langs een artikel over een vrouw die haar man bedroog door seks te hebben met een geest (ja, dat lees je goed. Echt). Dat beviel blijkbaar zo erg dat ze daarna met nog een stuk of twintig geesten seks had. Mensen die seks hebben met dieren, daar hadden we al eens van gehoord. Maar iemand die beweert seks te hebben met geesten? Nope, die kwam nog niet eerder voorbij. Goed nieuws trouwens (we guess?): de meid is intussen getrouwd met één van de geesten.

Wat een grapjas, die Ryan

Och Ryan toch, kom je anders even in ons leven? Niks zo heerlijk als een mooie man die ook nog eens een berg aan humor heeft. Dit is zijn reactie op het artikel:

Ryan Reynolds on Twitter

@nypost THIS is how I find out?

Laten we even duidelijk zijn: Blake Lively is hier natuurlijk niet degene die seks beweert te hebben met geesten. Ryan moest simpelweg zijn grap even kwijt aan de wereld. Oh oh oh, wat zijn we elke keer weer dankbaar dat het stel ons mee laat lachen.

Nog meer lachen:

Blake Lively trollt Ryan Reynolds weer en wat is het toch een fantastisch stel

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
LOL! Ryan Reynolds maakt een grap over dat Blake Lively vreemd zou gaan
Sluiten