admin
admin Entertainment 4 dec 2017

Ryan Reynolds zet de trend door en feliciteert zijn broer op een hilarische manier

Het is altijd heel moeilijk om te verzinnen hoe je iemand op een originele manier kunt feliciteren. Een liedje zingen of een eigen kaart ontwerpen is leuk, maar niet het meest originele idee.

Iemand die altijd een ster is in het feliciteren op een originele wijze, is Ryan Reynolds. Toen zijn vrouw Blake jarig was, feliciteerde hij haar met een super grappige foto op Instagram, wat zij op haar beurt ook terug deed. Nu was het de beurt aan zijn broer, die hij voor zijn verjaardag even in het zonnetje wilde zetten.

Ryan plaatste een lieve throwback foto van de twee van toen ze nog heel jong waren en maakte het plaatje compleet met een bijzondere caption. Hij schreef: “I may have three older brothers, but only one Jeff. You were the first friend I ever had. If there was ever a fire and I had to choose a family member to save, obviously it’d be me. But if I had time to save one more… and I knew it was safe to re-enter the burning building, you can be damn sure I’d call the fire department. They’re experts in the field and have top quality safety gear. Not to mention experience in these matters. I love you. Happy Birthday.”

Hij heeft zichzelf weer overtroffen.

POPSUGAR

Reageer op artikel:
Ryan Reynolds zet de trend door en feliciteert zijn broer op een hilarische manier
Sluiten