Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 29 nov 2018
Leestijd: 2 minuten

De schattige Sam uit ‘Love Actually’ is ineens volwassen geworden

Kerst en de romantische kerstfilm ‘Love Acutally’ gaan hand in hand samen. Iedereen die de film ooit heeft gezien, kent waarschijnlijk de schattige Sam nog wel. Nou, we kunnen je vertellen dat die even volwassen is geworden.

Sam van ‘Love Actually’

Als je de romantische kerstfilm ‘Love Actually’ nog nooit hebt gezien, heb je dan überhaupt wel geleefd? We think not. De film is al vijftien jaar oud, maar is een echte klassieker op gebied van kerstfilms die we elk jaar gewoon wel moeten kijken. Voor de mensen die de film wél hebben gezien, kennen jullie de super schattige Sam nog?

Het jongetje vertelt aan zijn vader dat hij een crush heeft op een meisje uit zijn klas. Super schattig natuurlijk en hij en zijn vader bedenken een plannetje zodat Sam zijn crush kan veroveren. De kleine romanticus was toentertijd nog een klein jongetje, maar is onderhand al 28 (!) jaar oud. Feel old yet? Wij ook.

sam love actually volwassen

Thomas Brodie-Sangster nu

Met 28 jaar oud is Sam Thomas nog steeds aan het acteren. Sterker nog, we kunnen hem bewonderen in heel veel verschillende films. Zo is de acteur te zien in onder andere ‘Maze Runner’, ‘Game Of Thrones’ en ‘Phantom Halo’.

Eerlijk is eerlijk, de acteur is super knap, maar we herkennen de kleine Sam er absoluut nog in. Hij blijft schattig.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Gossip Girl toen en nu: zo zien de acteurs er nu uit

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Cosmopolitan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
De schattige Sam uit ‘Love Actually’ is ineens volwassen geworden
Sluiten