Samantha Markle schrijft een open brief aan haar zus in een Engels magazine

Samantha Markle, de halfzus van Meghan Markle, is nog niet klaar om de strijdbijl neer te leggen. Ze probeert Meghan op alle mogelijke manieren in een slecht daglicht te zetten en ditmaal doet ze het middels een open brief in het Engelse magazine Mirror.

Met kerst om de hoek was het te verwachten dat Samantha Markle weer een manier zou vinden om haar zus publiekelijk aan de schandpaal te nagelen. Ze gebruikt kerst dan ook om Meghan weer een schuldgevoel aan te praten over haar relatie met haar vader. Hoe ze dit doet? Door Meghan een openbare brief te schrijven. Want waarom zou je haar persoonlijk benaderen als je het ook onder het toeziend oog van de hele wereld kunt doen?

De brief van Samantha Markle aan Meghan Markle

In de brief die Samantha Markle aan haar zus schrijft, vraagt ze of Meghan alsjeblieft contact op wil nemen met haar vader. De feestdagen zouden namelijk een moment zijn om samen te komen als familie. Verder schrijft ze dat het hun vader pijn doet dat Meghan hem ontwijkt, en dat ze hoopt dat Meghan hem zal laten zien dat hij van haar houdt.

Dear Meg,
This is not meant to be formal. The holidays are a time for family and are sentimental. As you know, dad has been trying to contact you and is very hurt because you are avoiding him. Life is short and you know dad is wonderful. Please give him joy in his last years by showing that you love him. The time is NOW. Please think about this.
Your sister,
Samantha

samantha markle meghan markle brief

Zorgen om haar vader

Verder vertelt Samantha aan het tijdschrift dat ze vreest voor haar vaders leven, omdat hij hartproblemen heeft. Ze betwijfelt dan ook of hij de volgende kerst wel zal halen, wat voor Samantha nog een reden is om Meghan aan te moedigen contact op te nemen. “Dad could die before next Christmas. I’m hoping that won’t be the case, but it would be tragic and sad if he doesn’t get to be around to resolve this. I think Meg would harbour a lot of regret if this were his last Christmas alive and she didn’t reach out and make things right. There is not another day or week guaranteed, so Meg needs to act quickly. The clock is ticking,” aldus Samantha.

Hoewel het natuurlijk op zich geen vreemd verzoek is, is de manier waarop Samantha contact met haar zus opneemt wél opmerkelijk te noemen. Dat is dan ook wat het lastig maakt haar nog serieus te nemen, hoe heftig de situatie ook is.

We weten wanneer Samantha het boek over haar halfzus Meghan Markle gaat publiceren

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Mirror

Reageer op artikel:
Samantha Markle schrijft een open brief aan haar zus in een Engels magazine
Sluiten