Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Films & Series 12 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Samantha Markle spreekt zich uit over de docuserie van Harry & Meghan en noemt het respectloos

Afgelopen donderdag was het zover: de docuserie Harry & Meghan verscheen op Netflix. De Britse Royals schoten in paniek en hielden meteen een spoedberaad. Toch waren het niet alleen de Britten die minder blij zijn met de serie, ook de vader van Meghan Markle en haar zus hebben iets te zeggen over de afleveringen.

En je raadt het al: het is niet positief.

*Spoilers*

Samantha Markle spreekt zich uit over de docuserie Harry & Meghan

In het eerste deel van de serie zien we hoe Harry en (vooral) Meghan zijn behandeld in de periode dat zij nog deel uitmaakten van het Engelse Koningshuis. Het wordt na enkele minuten al duidelijk dat de royals helemaal niet zo ‘hecht’ zijn als ze doen lijken, maar ook de vader van Meghan Markle komt niet positief uit de verf.

De halfzus van Meghan, waar zij nooit contact mee heeft, spreekt zich nu uit over de serie en het aandeel van haar vader in de afleveringen. Ze stelt dat Thomas, zoals de vader van Meghan heet, de serie niet gaat kijken en zich focust op zijn gezondheid. Meghans halfzus vertelde TMZ zaterdag dat haar vader meer gericht is op zijn gezondheid en dat ze hem beschermt tegen het bekijken van de “disrespectful” Netflix-documentaire.

Volgens de 58-jarige Samantha zou Thomas – die herstellende is van een beroerte – de serie niet eens willen zien omdat het drama met de koninklijke familie schadelijk is voor zijn gezondheid.

Ook Samantha liegt tegen de pers

Meghan liet zich al eerder uit over haar halfzus, die ineens hele verhalen had over hun band tegen de pers. “My half-sister, who I hadn’t seen for over a decade — and that was only for a day and a half — suddenly, it felt like she was everywhere. I don’t know your middle name. I don’t know your birthday. You’re telling these people that you raised me, and you’ve coined me ‘Princess Pushy,’” vertelt Meghan.

Aankomende donderdag verschijnt het tweede deel van de docuserie op Netflix, dat zal zich meer focussen op het leven van Harry en Meghan na het koningshuis.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.