Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Love & Life 21 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

LOL! Je kan dit jaar een Satisfyer in de kerstboom hangen en dit is een vibe

We hoeven je inmiddels niet meer uit te leggen wat een Satisfyer Pro is. Deze trillende vriendin ligt in het nachtkastje van menig vrouw. Het de laatste tijd overduidelijk: vrouwen zijn FAN van de Satisfyer Pro, en daarom mag ‘ie bent een beetje shine pakken. In de boom bijvoorbeeld, want er zijn nu Satisfyer-kerstballen en dit is toch fantastisch?

Oké, het is een beetje vroeg. Maar de voorpret kan ons niet vroeg genoeg beginnen.

 

Je kan dit jaar een Satisfyer in de kerstboom hangen

We zijn allemaal de schaamte voorbij: we hebben een Satisfyer en iedereen mag het weten. Dus tijd om onze trillende vriendin een mooi ereplekje te geven in de kerstboom. Dat kan namelijk door het geweldige initiatief van Sattie in de Boom. En laten we eerlijk zijn, dit is toch een ge-wel-dig cadeau voor vriendinnen tijdens een dobbelspel? Tot en met 10 oktober sla je dit ornament nog in voor een tientje, daarna kost de bal een bescheiden €12,95. Om het feest compleet te maken, hang je de boom helemaal vol. Dat is toch hilarisch? Wel even DUO opkrikken dan.

Vrouwelijk Nederland is in de ban van de Satisfyer Pro

Naast een Satisfyer kerstbal, kan je jouw vriendinnen natuurlijk ook een plezier doen met de echte Satisfyer ónder de boom. Benieuwd naar dit apparaat? De reviews zijn hilarisch. Wij zetten ze even op een rij.

1. Beter dan een bosje bloemen

“Even serieus, die postbezorger was nog niet eens de straat uit en m’n vriendin zat met rollende ogen puffend op de bank. ‘Even proberen,’ zei ze. Toen ze was klaar gekomen wilde ze ook nog even met de massage staaf, om te proberen of ze het verschil kon voelen. Ze ging al heel vlug weer voor de satisfyer en binnen 20 minuten zat ze aan haar tweede climax. Toen hop met wiebelende beentjes naar de keuken en hop, even tukkie doen. Ondertussen zat ik nog steeds met een verbijsterde blik op de bank.

Niet aan te raden als je op zoek bent naar een romantisch avondje samen. Zéker aan te raden als je van je vriendin houdt en haar oneindig veel orgasmes gunt. Beter valentijnscadeau dan weer een suf bosje bloemen.”

2. Een echte tijger is niet te temmen..

“In no time lag ik te zwemmen in bacardi lemon”

3. Dit is toch ook mooi

“Wij zijn 76 en 75 jaar. Toch de Satisfyer besteld en uitgeprobeerd. Wij beiden zijn erg tevreden over het resultaat. Mijn vrouw was er binnen 3 minuten en lag, glimlachend en tevreden, uit te rusten van het genot, dat ze had ondervonden. Dit was het 1e speeltje dat we ooit besteld hebben en wij zijn zeer tevreden. Van het bovenstaande is niets gefantaseerd of aangedikt.
Satisfyer2 : dikke duim van ons.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.