Durf jij? Er komt doodenge SAW escape room

We zijn absoluut niet vies van spannende films, maar de SAW-reeks vinden we toch een beetje mucho. Kijken is al eng, laat staan de gedachte om zelf in één van Jigsaw’s zieke spelletjes te figureren. Maar voor wie dat wel leuk vindt: er komt een heuse SAW escape room.

Waar is de SAW escape room?

Je hebt vast zelf tijdens het kijken van een SAW-film weleens nagedacht over hoe je zelf zou reageren als je in zo’n nare situatie terecht zou komen. Nu kun je dus uitvinden of jij het beter redt dan de (vaak oliedomme) hoofdpersonen uit de films. In Las Vegas komt er een escape room in de stijl van SAW. Overmorgen gaat de escape room open in een oud slachthuis (top), waarin je via beeldschermen instructies krijgt van de sadistische Jigsaw (leuk). Je moet verschillende puzzels oplossen en vooral ook je maten naaien om zelf als winnaar uit de bus te komen.

SAW escape room

De engste escape room

De makers van de escape room claimen dat het één van de grootste, meest elaborate en vooral engste escape rooms ter wereld is, dus ergens zijn we nu ook wel nieuwsgierig geworden. We nemen aan dat we kunnen verwachten dat je gewoon weer levend en ongeschonden naar buiten komt, maar of die psychologische schade een beetje te overzien valt…?

Bekijk hieronder hoe dat er ongeveer aan toe zal gaan en hier vind je meer informatie over hoe je kan reserveren.

Reageer op artikel:
Durf jij? Er komt doodenge SAW escape room
Sluiten