Take my money – dit zijn de nieuwste Scandinavische modemerken die je in eigen land shopt

We zijn dol op Scandinavische modemerken. Scandinaviërs lijken een gen voor stijl te hebben, want man of vrouw, kind of bejaard en alles daar tussenin: ze zien er allemaal geweldig uit. Ze hebben het ‘je-ne-sais-quoi‘ van het hoge noorden. Gelukkig is er een Nederlands platform dat de allernieuwste merken uit de grootste fashion steden in Europa aanbiedt, waaronder uit de Nordics. Meet Enable the Label.

Scandinavische kledingmerken

Volg jij ook alle Scandinavische influencers en fashion weeks op de voet? Onze Instagram-feeds staan er in ieder geval vol mee. Van Pernille Tisbaek tot Lisa Olsson: ze zijn allemaal even stijlvol als mooi. Omdat de kleding die ze dragen veelal van Scandinavische modemerken is, kan je deze niet altijd in Nederland kopen. Tot nu, want de bedenker van Enable the Label vonden dat hier iets aan gedaan moest worden.

Get to know the very first ETL label from Germany, @theseptlabel ! This is just the start… today we are meeting with some amazing other German labels in Berlin. Check out our stories and stay tuned🙌🏻🙌🏻

103 Likes, 3 Comments – ENABLE THE LABEL (@enablethelabel) on Instagram: “Get to know the very first ETL label from Germany, @theseptlabel ! This is just the start… today…”

Enable the Label

En toen was Enable the Label een feit. In het kort: Enable the Label is een online platform dat ‘shoppingruimte’ biedt, waaronder aan opkomende Scandinavische merken. Verwacht hier dus geen Ganni en Filippa K, maar wel Labrador of Sweden, The Sept, Arkitaip en Nufferton.

Het concept is als volgt: een merk meldt zich aan en verkoopt items via het platform. Zodra het merk is geïntegreerd in de Nederlandse modewereld en bij andere spelers te koop is, maakt het plaats voor een nieuw merk. Zo ben je dus altijd op de hoogte van de hipste en nieuwste Scandinavische modemerken.

Wij zetten onze favoriete items voor je op een rij.

1. T-shirt, Me & my Homies – €47,95

Scandinavische merken
Enable the label

2. Pak, A Part of the Art – €199,95

Scandinavische merken
Enable the Label

3. Sokken, Flamingo Ladies – €29,95

Scandinavische merken
Enable the Label

4. Pak, Nufferton – €150

Nufferton
Enable the Label

5. Blouse-jurk, A Part of the Art – €179,95

Scandinavische merken
Enable the Label

Dit vind je ook leuk: Zomertrend: lichte denim is hot en zo combineer je het

Reageer op artikel:
Take my money – dit zijn de nieuwste Scandinavische modemerken die je in eigen land shopt
Sluiten