Bye money – Dit zijn de mooiste schoenen voor de zomer van 2020

De afgelopen weken hebben we al een klein voorproefje gehad van deze zomer. Bij de hogere temperaturen horen natuurlijk ook de juiste outfits. En niet alleen outfits zijn belangrijk, ook zomerse schoenen mogen weer uit de kast. Precies om die reden delen wij de mooiste én populairste schoenen voor dit seizoen.

Je wil er natuurlijk wel fashionable bijlopen op de eerste zonnige dagen.

1. Slippers van Shop-Pêche


Dit seizoen zijn muiltjes en teenslippers met dikke banden een ding. En dat betekent dat we er zoveel mogelijk van in huis moeten hebben. Tijd om schoenen te shoppen bij Shop-Pêche, een winkel uit New York met de heerlijkste schoentjes voor deze zomer.

Shop-Pêche

2. Strappy sandals van Miista

Nog nooit van Miista gehoord? Dan is het de hoogste tijd dat je eens een bezoekje aan hun webshop brengt. Letterlijk alle schoenen zouden in onze kast passen, maar deze strappy sandals zijn het hoogtepunt. Strappy sandals zijn deze zomer terug en mogen onder elke outfit gedragen worden. Love it.

schoenen zomer
Miista

3. Sandalen van Maje


Geloof het of niet, maar comfort is key deze zomer. Zo worden Teva-sandalen weer mateloos populair en zagen we ze al bij Chanel (kwijl). Een meer betaalbare versie vind je bij Maje. En die is natuurlijk minstens zo glamoureus.

Maje

4. Muiltjes van Mango


We zeiden al eerder dat muiltjes deze zomer een ding zijn. Je kunt geen etalage voorbij lopen of ze staan er niet in. De stijl is leuk onder een jeans, maar zeker ook onder een zomers jurkje. Deze beige muiltjes van Mango passen onder iedere outfit en hebben een fijne prijs.

zomer schoenen
Mango

5. Sandalen van Mango


Niet alleen Teva-sandalen zijn een ding deze zomer, ook de instapsandalen met plateau mogen gezien worden. Het gevlochten ontwerp komt oorspronkelijk van Bottega Veneta, maar deze slippers hebben nét een fijnere prijs. Lekker voor lange zomerse dagen met heel veel comfort.

schoenen zomer
Mango

6. Strappy sandals van Dune London


Liever wat meer kleur toevoegen aan je outfit? Ga dan voor deze strappy sandals van Dune London. Nog compleet in stijl maar mét een lekker zomers tintje. Flaneren maar.

Dune London

7. Sneakers van New Balance


We kunnen natuurlijk niet de hele zomer alleen maar open schoenen dragen, sneakers mogen er ook zijn. Zeker deze pareltjes van New Balance, waarmee je gelijk de zomer in huis haalt.

schoenen zomer
New Balance

8. Slippers van Havaianas


Een all time favorite voor de mooie zomerdagen zijn slippers van Havaianas. De slippers zijn comfortabel en deze zomer zelfs volledig in de mode. Maak er gebruik van en schaf een paar (of drie) aan.

schoenen zomer
Reageer op artikel:
Bye money – Dit zijn de mooiste schoenen voor de zomer van 2020
Sluiten