Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 18 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

Scott Disick en Amelia Hamlin bevestigen hun relatie met deze intieme foto’s

Vorige week schreven we al over de geruchten over een relatie tussen Scott Disick en Amelia Hamlin. Na weken van speculatie over een comeback tussen Scott en Kourtney, blijkt hij toch zijn geluk in Amelia te hebben gevonden. Na de foto’s op de 25ste verjaardag van Kendall Jenner zijn er nu ook nieuwe foto’s van het koppel opgedoken.

We zien het stel arm in arm in Malibu en daarmee lijken ze hun relatie te bevestigen.

Scott Disick en Amelia Hamlin

Afgelopen maanden waren we verschillende geruchten over een comeback van Scott Disick en Kourtney Kardashian. Helaas lijkt niets minder waar, want Scott lijkt te daten met model Amelia Hamlin. Zo postten ze vorige week dezelfde foto’s van een date night op hun Instagram Stories. Daarmee lieten ze fans weten dat het serieus is tussen de twee.

Nieuwe foto’s – gepubliceerd door TMZ – bevestigen de relatie tussen Scott en Amelia. De foto’s laten zien dat het stel arm in arm over het strand in Malibu lopen. En alles wijst erop dat ze een gelukkig stel zijn. Daarnaast laat TMZ ook weten dat Scott en Kourtney niet samen zijn, maar gewoon een co-ouderschap hebben voor hun drie kinderen Mason, Penelope en Reign.

Amelia’s ouders zijn niet blij

Hoewel Scott Disick gelukkig lijkt met Amelia, lijken haar ouders er minder blij mee. Volgens E! News hopen ze dat het een fase is. Een bron vertelt dat Amelia’s moeder Lisa Rinna, van The Real Housewives of Beverly Hills, en vader Harry Hamlin hopen dat ze teruggaat naar haar ex Mercer.

“Harry and Lisa were sad to see Amelia and Mercer Wiederhorn split because they loved Mercer,” vertelt de bron. “He was like family, but they understand. With Scott, they believe this is just a phase.” Dat belooft niet veel goeds voor Scott Disick. We houden het in de gaten.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Scott Disick en Amelia Hamlin bevestigen hun relatie met deze intieme foto’s
Sluiten