Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 10 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

Juice – Is dit de nieuwe vriendin van Scott Disick?

Het lijkt erop dat Scott Disick toch niet samen is met zijn ex Kourtney Kardashian. Na weken van speculatie werd hij vorige week samen met Amelia Hamlin op de 25ste verjaardag van Kendall Jenner gezien. En afgelopen weekend hadden ze weer een date, zo blijkt uit de foto’s die ze postten in hun Instagram Stories.

Betekent dit dan dat we niet meer kunnen rekenen op een comeback van Scott en Kourtney?

Scott Disick en Amelia Hamlin

Een aantal weken geleden postte Kourtney een foto met Scott tijdens een romantische fietstocht op het eiland waar Kim Kardashian haar verjaardag vierde. Afgelopen week deelde ze nog eens een throwback-foto op haar Instagram Stories van jaren geleden. Fans hoopten direct op een verzoening, maar een bron vertelde aan Us Weekly dat Kourtney en Scott momenteel geen koppel zijn. “Their friends think they could get back together,” vertelde dezelfde bron.

Inmiddels blijkt inderdaad dat Kourtney en Scott niet samen zijn. Scott Disick kwam namelijk niet met Kourtney, maar met Amelia Hamlin naar de 25ste verjaardag van Kendall Jenner. En afgelopen weekend deelden ze allebei foto’s van hetzelfde diner op hun Instagram Stories. Is Amelia de nieuwe vlam van Scott? Who knows.

Date op Instagram Stories

Afgelopen zaterdag deelde Scott Disick een foto op zijn Instagram Story met een tafel vol verschillende gerechten. Hij was aan het eten bij Tre Lune, een Italiaans restaurant in Los Angeles. In de tussentijd postte Amelia Hamlin – dochter van Lisa Rinna en Harry Hamlin – foto’s van dezelfde tafel met eten.

scott disick vriendin
Instagram / @letthelordbewithyou

Hoewel fans hoopten op een verzoening met Kourtney, lijkt daar dus voorlopig geen sprake van. De foto’s van de twee kwamen dan ook vooral van de kant van Kourtney. Comments als, “My 11:11 wish is that u get back together” en, “Imagine them back together 🥺😭” verschenen onder de foto, maar helaas moeten we de fans nog even teleurstellen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Juice – Is dit de nieuwe vriendin van Scott Disick?
Sluiten