Juice – Scott Disick is met een oude bekende gespot en het is niet Kourtney Kardashian

Het was een tijdje stil rondom het liefdesleven van Scott Disick – nadat er eind augustus na een periode van break-ups – toch echt een einde kwam aan de relatie met Sofia Richie. Tot nu. Een week geleden is Scott Disick namelijk gespot met een oude bekende. En nope, het was niet Kourtney Kardashian.

Disick werd gespot met niemand minder dan Bella Banos in restaurant Nobu in Los Angeles, een hotspot onder celebrities.

Scott Disick gezien met Bella Banos

Goed. We nemen je terug naar vorige week. Bij wijze van dan, hè. Toen werd Scott Disick namelijk gespot met Bella Banos. En dat is geen onbekende. In 2017 gingen de geruchten dat Scott met het model zou daten. Ze werd namelijk in zijn hotelkamer gespot in Costa Rica, tijdens een familievakantie (wat ook nog eens werd gefilmd voor Keeping Up With The Kardashians).

Of de twee écht aan het daten waren, werd destijds bevestigd door Bella herself in een interview, waarin ze het volgende zei: “At first, Scott was just my friend. But he got to know me on a different level. We’re super connected. Scott will call and say, ‘I miss you. I want to see you.’ He always flies me to wherever he is. We spend so much time together.”

Na Bella Banos – wat overigens niet al te lang duurde – ging Scott Disick met Sofia Richie daten. En daar kwam eind augustus na drie jaar een einde aan. We hebben het allemaal kunnen volgen. Bella Banos is de eerste met wie Scott Disick wordt gespot.

Reactie van Sofia en Kourtney

Well, nu wil een etentje natuurlijk niet heel veel betekenen. Maar voor Sofia Richie was het duidelijk. Toen de foto’s van Scott en Bella vorige week namelijk opdoken, ontvolgde Richie haar vijftien jaar oudere ex direct. Hij was trouwens niet de enige die een unfollow kreeg, ook Kourtney Kardashain staan inet meer tussen de volgers van Sofia Richie.

Volgens bronnen negeert Kourtney Kardashian het dateleven van Scott. Dat hij een goede vader is voor hun kids, is dat het belangrijkste voor haar. Ze besteedt dus weinig aandacht aan het liefdesleven van haar ex, maar vindt het wel vervelend voor Sofia. Cute.

US Magazine

Reageer op artikel:
Juice – Scott Disick is met een oude bekende gespot en het is niet Kourtney Kardashian
Sluiten