Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Entertainment 25 jun 2020
Leestijd: 2 minuten

Skourt update: Scott Disick flirt met Kourtney Kardashian op Instagram

Vorige week vertelden we jullie nog over het feit dat Kourtney Kardashian in het shirt van Scott Disick op de gram verscheen. Toen vroegen we ons al af of dat zou betekenen wat we hopen dat het betekent. Nu Scott Disick een flirterige comment achterlaat onder een foto van Kourtney, is er geen twijfel meer over mogelijk.

Er is iets aan de hand met die twee. We nemen je mee in alle ontwikkelingen.

Scott Disick en Kourtney Kardashian

Goed, voor wie het even heeft gemist: Kourtney en Scott hebben een ingewikkelde geschiedenis. Ze waren tien jaar samen en drie kids verder toen ze besloten om uit elkaar te gaan. Kourtney en Scott zouden als vrienden verder gaan, Scott kreeg een relatie met Sofia Richie en dat is inmiddels al een tijdje weer uit. Which means dat Scott weer single is.

Tante Corona kwam om de hoek kijken en de twee leken samen (oké, en met de rest van de familie Kardashian) van een familietripje te genieten. Van dát tripje plaatste Kourtney een leuke foto. Niet zo bijzonder, zou je zeggen. Maar op die foto droeg ze een geblokt overhemd van Scott. Als je meer over dit voorval wil weten, kun je hier terecht.

Geflirt op Instagram

Tot nu toe was de foto met Het Overhemd hét bewijs dat er iets gaande is. Zij het niet dat Scott een comment plaatste onder een nieuwe foto van Kourtney (met een ander geblokt overhemd). De comment – die we echt wel flirty kunnen noemen – refereert naar alle headlines over het ander geblokt overhemd (volg je het nog?).

Warme gevoelens

Nu lijkt het misschien alsof het delen van kleding geen hard bewijs is, maar de twee zijn ook nog eens samen gezien tijdens een heuse lunchdate. Plus daar bij op dat Scott aan een bron heeft laten weten altijd een zwak te blijven houden voor Kourtney en de cirkel is rond. We love it.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Skourt update: Scott Disick flirt met Kourtney Kardashian op Instagram
Sluiten