Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 15 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Scott Disick plaatst foto met Kourtney Kardashian en kinderen op Instagram

Het is al enige tijd onrustig rondom Scott Disick. Volgens bronnen heeft hij een relatie met model Amelia Hamlin en zit een comeback met Kourtney Kardashian er niet in. Toch plaatst hij vandaag een foto met zijn ex en hun kinderen op Instagram. De caption is een ode aan Kourtney.

Is het dan toch eindelijk tijd voor een comeback van Scott en Kourtney? We weten het niet…

Scott Disick plaatst foto met Kourtney Kardashian

Scott Disick plaatst de foto ter ere van de verjaardag van zijn kinderen Mason en Reign. Ze zijn op dezelfde dag geboren, maar dan met vijf jaar ertussen. Op de foto zien we Scott, Kourtney, Mason en Reign. In de caption schrijft hij een ode aan Kourtney Kardashian.

“Thank you @kourtneykardash for being the best baby maker in town, I couldn’t have asked for a better person in the world to have these amazing children with, I love u and our family more than anything in the world 🌎,” schrijft Scott bij de foto. Het is duidelijk dat hij erg blij is met de moeder van zijn kinderen, maar betekent dit ook dat er een comeback aankomt?

Reacties

Fans hopen al langer op een verzoening tussen Scott Disick en Kourtney Kardashian. Ook in de reacties onder deze foto valt te lezen hoe fans Scott aansporen weer met Kourtney te daten. Een fan schrijft, “Just get back together already,” een een ander reageert, “it’s the caption for me 🥺😩,” en weer een volgende, “Give the people what they want 💍.”

Het is duidelijk dat fans niet veel zien in Scott en Amelia, maar wel in Scott en Kourtney. Anderen zijn vol lof over het co-ouderschap van Kourtney en Scott met reacties als, “Best Co-Parenting example 🖤🖤🖤🖤” en, “Your family along with the rest of the kardashian clan have normalized coparenting and have done a damn good job at it!” Wij zijn in ieder geval Team Skourt.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Scott Disick plaatst foto met Kourtney Kardashian en kinderen op Instagram
Sluiten