Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 28 jan 2019
Leestijd: 3 minuten

Anne Hathaway onthult dat er een script is voor Princess Diaries 3

Het is zo’n vijftien jaar geleden dat we konden genieten van een Princess Diaries film, maar het wachten is waarschijnlijk heel snel voorbij. Anne Hathaway onthult namelijk dat er al een script is voor een derde deel.

The Princess Diaries 3

We weten niet hoe het met jullie zit, maar voor ons was The Princess Diaries een deel van onze jeugd. Gelukkig voor ons zit de kans er dik in dat we heel binnenkort kunnen genieten van een derde deel van de film. Wie is er klaar voor een trip down memory lane naar Genovia? Wij wel.

Het script is af

Tijdens een interview op Watch What Happens Live met Any Cohen laat Anne weten dat er officieel een script is voor het derde deel. Dat is trouwens niet alles wat de actrice laat weten. Ze vertelt namelijk ook dat ze zelf super graag mee wil werken aan de film.

Ze zegt: “There is a script for the third movie. I wanna do it, Julie [Andrews] wants to do it, Debra Martin Chase, our producer, wants to do it. We all really want it to happen, it’s just we don’t want to do it unless it’s perfect because we love it just as much as you guys love it.”

Nog geen details bekend

Ze zijn er dus mee bezig, maar er is verder nog vrij weinig duidelijk. Anne benadrukt nogmaals: “It’s as important to us as it is to you, and we don’t want to deliver anything unless it’s ready. But we’re working on it.”

Oké, dus wat we hieruit kunnen concluderen, is dat tot nu toe alleen het script ready to go is en dat iedereen wil dat dit gaat gebeuren. De hele crew is aan de realisatie van een derde film aan het werken, dus het gaat gebeuren.

Meer geruchten

We zijn benieuwd wat er allemaal is gebeurd met Mia sinds 2004, maar we durven wel met zekerheid te zeggen dat er vast heel veel is veranderd. Schrijfster Meg Cabot lanceerde in 2015 het eerste Princess Diaries boek voor volwassenen, genaamd The Royal Wedding. Grote kans dus dat de derde film ook gaat over de bruiloft van Mia.

Daarnaast kregen we in 2016 ook al hints van de regisseur Garry Marshall. Hij vertelde namelijk dat de kans groot is dat het derde deel van The Princess Diaries in New York plaats zal vinden. Hij zei: “I was with Anne Hathaway a couple weeks ago, it looks like we want to do Princess Diaries 3 in Manhattan.”

Het zijn dus allemaal nog maar geruchten, maar aangezien het script officieel klaar is, moet het binnenkort wel gaan gebeuren allemaal.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Anne Hathaway hoeft je gezeik over haar lichaam niet te horen

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Cosmopolitan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Anne Hathaway onthult dat er een script is voor Princess Diaries 3
Sluiten