Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 24 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Eindelijk! Seizoen 2 van Ginny & Georgia verschijnt op deze datum op Netflix

Het is alweer een hele tijd geleden dat het eerste seizoen van Ginny & Georgia uitkwam. De eerste aflevering werd namelijk op 24 februari 2021 (!) uitgebracht en in april 2021 werd de serie verlengd voor een tweede seizoen. En het heeft even geduurd, maar de opnames van seizoen 2 van de feelgood serie zijn ein-de-lijk afgerond! In een TikTok vertelt de showrunner van de serie wanneer we het nieuwe seizoen op Netflix kunnen verwachten.

Fans van de serie moeten nog heel eventjes wachten!

Ginny & Georgia in december weer te zien op Netflix

Al met al zijn we dus alweer een hele tijd verder en gelukkig zijn de opnames van het tweede seizoen van Ginny & Georgia inmiddels afgerond. De showrunner van de serie, Debra J. Fischer, kreeg een heleboel vragen hoelang we nog moeten wachten op het tweede seizoen. Op TikTok geeft ze het verlossende antwoord: “Dit is wat ik weet en wat ik jullie kan vertellen: we zijn net klaar. Dus wat betekent dat? Netflix heeft veertien weken de tijd om de serie in alle niet-Engelstalige landen na te synchroniseren. Zonder een officieel bericht van Netflix, brengt het ons naar het einde van het jaar.” Volgens Debra kunnen we de serie op zijn vroegst midden of eind december verwachten.

@debrajfisher

Where’s season 2 #ginnyandgeorgia #ginnyandgeorgiaedit #bts #season2 #ginnyandgeorgianetflix #netflix #foryou #foryoupage

♬ original sound – debrajfisher

Ginny & Georgia

In de serie Ginny & Georgia volgen we moeder en dochter die na meerdere verhuizingen zijn aangekomen in New England. Ginny is nog maar 15 jaar oud, maar vaak is ze toch nog volwassener dan haar moeder Georgia. Georgia is weer naar haar geboortestad verhuist om een nieuw, normaal leven op te bouwen voor haar en haar twee kinderen. Dit lukt helaas nog niet altijd, vaak tot ergernis van Ginny.

Komt er een derde seizoen?

Hoewel seizoen 2 helaas nog niet te zien is op Netflix, is een derde seizoen van Ginny & Georgia afgelopen juli al wel aangekondigd door Netflix. Dit heeft de streamingsdienst aangekondigd op Facebook. Yay! We hoeven ons dus in ieder geval geen zorgen te maken of er nog wel een seizoen komt, want die is gelukkig al bevestigd.

Deze seizoenen zijn bevestigd! ✨ – Arcane: S2- Marked Heart: S2 – Élite: S6- Emily in Paris: S3 & 4- Ginny and…

Posted by Netflix on Sunday, July 24, 2022

Yes! Outer Banks seizoen 3 komt steeds dichterbij – de opnames zijn afgerond

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.