admin
admin Love & Life 21 dec 2018

Cruciale do’s en don’ts voor de beste seks onder de douche

Geef toe: het is best fijn om af en toe de sekslocaties eens flink om te gooien. Niks geen saaie bedpraktijken, met Valentijnsdag in het vooruitzicht is experimenteren meer dan geoorloofd. Seks onder de douche ziet er in films altijd zo sexy uit, maar het kan best tricky (en in sommige gevallen) gevaarlijk zijn.

Seks onder de douche

Hierbij daarom cruciale do’s en don’ts om niet uit te glijden, geen kramp te krijgen en vooral een stomende sekssessie tegemoet te gaan.

Seks onder de douche: do’s

– Bereid je badkamer voor: Bring the sexy back in je badkamer. Je hoeft geen volledige schrobsessies in te lassen, maar zorg ervoor dat je douche (of douchekabine) schoon is en leg alle shampoo’s, badschuimpjes en zeepjes weg. Hoe meer ruimte jullie hebben, hoe beter.

Get dirty: Wees niet bang om helemaal los te gaan en dingen uit te proberen die je normaal gesproken niet zou uitproberen. Seks onder de douche draait allemaal om erotiek en spanning, dus hoe hard of zacht je het ook wilt hebben: hou je vooral niet in.

– Gebruik badkamer accessoires: Denk hierbij aan de douchekop, een washandje met bodywash, watertemperatuur en douchekop settingen. Wie het echt wild wilt maken kan natuurlijk een waterdicht speeltje erbij pakken en wat glijmiddel. De enige regel: wees niet egoïstisch met de douchekop en zorg dat je partner ook af en toe een splash warm water krijgt.

– Neem je tijd: Merk je dat hij (of zij) iets lekker vindt? Neem je tijd en voer dit klusje zo goed mogelijk uit. Denk hierbij aan hoe geisha’s vroeger hun mannen plezierden in de badkamer door hen uitvoerig te wassen en te baden.

– Probeer verschillende standjes: Dit klinkt heel logisch, maar besef je goed dat je onder de douche veel meer standjes kunt uitproberen dan in bed. Ben je beiden even lang, dan is het wellicht makkelijker om vooral staand seks te hebben onder de douche in plaats van het gewichtheffen en het heftige optilwerk. Een bad/douche combinatie daarentegen kan je helpen ook liggende posities uit te proberen. Tip: hou je nooit vast aan het douchegordijn (gaat vast mis). Probeer je balans te vinden door te leunen op je partner of door tegen een muur aan te leunen.

– Voorspel onder de douche: Gaat het daadwerkelijk seksen niet altijd even makkelijk? Dan kan de douche ook de perfecte plek zijn voor voorspel zodat jullie het echte werk kunnen doorzetten in de slaapkamer.

Seks onder de douche: Dont’s

– Begin niet daadwerkelijk vies: Seks onder de douche is heet wanneer je elkaar goed kunt ontdekken en net een stapje verder kunt gaan dan je normaal zou doen. Dirty talk is allemaal leuk en wel, maar begin niet daadwerkelijk dirty aan je doucheavontuur. Jullie tijd samen onder de douche is niet het juiste moment om je oksels te scheren, je poriën uit te drukken of andere persoonlijke hygiëne momentjes op te pakken. Zorg dat dit dus al gedaan is.

– Zorg dat je ‘daar’ geen zeep naar binnen krijgt: Zeep, olie en schuim is sexy op je lichaam, maar een stuk minder leuk wanneer het per ongeluk ‘daar’ binnenkomt. Gebruik dus nooit conditioner of doucheolie als glijmiddel, dat gaat niet goedkomen.

– Het is geen marathon: Ook al adviseren wij je om alle tijd te nemen, doe dit wel met mate. Onnodig water verspillen is nooit oké.

– Wissel niet te snel van standje: Hier zijn geen officiële statistieken van, maar we gokken dat zo’n 99% van de seksongelukjes onder de douche ontstaan doordat stellen te snel van standje veranderen. Neem dus even je tijd en zorg ervoor dat je partner voorbereid is op je wisselstand zodat niemand uitglijdt of per ongeluk tegen iets aanstoot.

– Geef nooit op: Voor wie het niet vaak doet: seks onder de douche kan in het begin nogal onwennig zijn. Net als bij alles in het leven geldt hiervoor: geef niet op, oefening baart kunst. Goede doucheseks vergt teamwork, voorbereiding, uithoudingsvermogen en flexibiliteit. Mocht het niet meteen lukken hebben jullie in ieder geval een hilarisch momentje samen gehad en kun je vanuit daar weer door.

Standjes

Toch geen fan van seks onder de douche? Gelukkig zijn er een hele hoop andere standjes om te proberen. Hier hebben we bijvoorbeeld een lijst gemaakt van de standjes waarin het het makkelijkst is voor een vrouw om een orgasme te krijgen.

Reageer op artikel:
Cruciale do’s en don’ts voor de beste seks onder de douche
Sluiten