Renée
Renée Love & Life 11 jun 2018
Leestijd: 2 minuten

Goed om te weten – in deze landen mag je geen seksspeeltjes in bagage meenemen

Juist op vakantie heb je tijd om met je liefje te spelen. Letterlijk. Maar voordat je besluit om een trillend ei en glitter vibrator in je bagage mee te nemen, is het handig om te weten of je je seksspeeltje eigenlijk wel zo mee mag nemen.

Seksspeeltje in bagage

Geloof het of niet, maar het is niet in alle landen toegestaan om je seksspeeltje in je bagage mee te nemen. Wel zo handig om te weten voordat je op reis gaat naar Dubai bijvoorbeeld. Maar even, waar mag je je vibo dan niet mee naartoe nemen?

In deze landen moet je ouderwets met het handje aan je trekken zien te komen:

1. Malediven

Het is één van de mooiste plekken op aarde, maar op de Malediven is je seksspeeltje niet toegestaan. Als je erg gehecht bent aan je speelgoed kun je dus beter een andere bestemming zoeken. Maar eerlijk, een weekje zonder moet wel lukken toch?

2. Verenigde Arabische Emiraten

Seksspeeltjes zijn verboden in de Verenigde Arabische Emiraten en dus ook in jouw bagage. Houd hier dus rekening mee als je bijvoorbeeld een tripje naar Dubai op de planning hebt staan.

3. Thailand

Jouw seksspeeltje naar keuze staat op de lijst van verboden goederen in Thailand. Tijdens je rondreis in dit land kun je dus maar beter het zekere voor het onzekere nemen. Laat de speeltjes lekker thuis, dat scheelt weer ontzettend veel gedoe bij de douane.

4. India

Staat India hoog op je lijstje? Dan weet je inmiddels al hoe laat het is… Ook hier is je seksspeeltje verboden. Alles wat ook maar iets van seksuele gedachten kan opwekken – zelfs boeken – zijn niet toegestaan. En tóch worden er iedere dag nog veel mensen verkracht. Hoe ze dat willen verklaren is nog maar de vraag.

5. Maleisië

Tenzij je in de gevangenis wil belanden, kun je jouw seksspeeltje maar beter thuis laten als je naar Maleisië gaat. Als je gepakt wordt staat je heel wat te wachten: “Any obscene book, pamphlet, paper, drawing, painting representation or figure, or any other obscene object whatsoever shall be punished with imprisonment for a term which may extend to three years, or with fine, or with both.”

Wil je weten in welke landen deze gezelschapsgadget ook is verboden? Check dan deze link.

ATTN

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Goed om te weten – in deze landen mag je geen seksspeeltjes in bagage meenemen
Sluiten