Gina Koninkx
Gina Koninkx Love & Life 20 november 2018

6 manieren om elkaar warm te houden tijdens de koude winterdagen

In de winter kruip je het liefst lekker met je lover onder een dekentje op de bank om elkaar warm te houden. Toch zijn er nog wel wat andere manieren om elkaar lekker warm te houden tijdens de koude winterdagen.

Als jullie zijn uitgekeken op kopjes thee drinken onder een warm dekentje hebben wij nog wel wat andere opties voor je. Met deze zes manieren houden jullie elkaar zeker weten warm. Bye, bye kou.

1. Boek alvast een zonvakantie

Kou zit (soms) tussen je oren dus als je verandert van mindset krijg je het al snel een stuk warmer. Met je hoofd letterlijk tussen de palmbomen zitten helpt hierbij. Boek vast een zonvakantie met je partner zodat jullie het warm krijgen, hebben jullie meteen weer wat om samen naar uit te kijken.

2. Gluhwein drinken op de kerstmarkt

Samen met je lief over de kerstmarkt struinen is heerlijk en met een glaasje gluhwein in jullie handen krijgen jullie het sowieso niet snel koud. Een shotje Jägermeister kan natuurlijk ook. Eentje dan.

3. Samen Netflixen

Misschien niet de meest avontuurlijke optie, maar wel heerlijk als het buiten veel te koud is. Lekker op de bank, met jawel een kopje thee en een leuke serie op Netflix weet je zeker dat je het warm genoeg hebt.

4. Seksspeeltjes voor een hete nacht

Jullie kunnen samen ook eens wat nieuws proberen. Easy Toys verkoopt verschillende adventskalenders waar maar liefst 24 speeltjes in verstopt zitten voor een hete nacht. Oelala.

Naast de adventskalenders zijn tijdens Black Friday ook verschillende andere speeltjes in de aanbieding. Onder andere dildo’s, vibrators, vagina balletjes, anaal toys en BDSM producten zijn afgeprijsd.

Speciaal en alléén tijdens Black Friday zullen een aantal van de best verkochte producten in de aanbieding zijn: We-Vibe Sync in het paars, verschillende Fleshlight Girls, de Satisfyer Pro 2 Next Generation en de Tenga Flip Zero in het zwart.

5. Opwarmen in de sauna

Plan een dagje met je lover naar de sauna. Na tien minuten relaxen in een cabine van veertig graden zweet je je kapot. Jullie gaan ook nog eens heerlijk ontspannen naar huis. Winnen.

6. Naakt slapen

Als je naakt in bed gaat liggen met je partner krijgen jullie het allebei veel sneller warm. Laagjes kleding houden de lichaamswarmte juist tegen. En naakt slapen wakkert misschien ook nog wel wat andere gevoelens aan *knipoog*.

In samenwerking met EasyToys

Reageer op artikel:
6 manieren om elkaar warm te houden tijdens de koude winterdagen
Sluiten