Charlene-Clair de Recht
Charlene-Clair de Recht Love & Life 25 jul 2018

Leuk voor vanavond – deze seksstandjes geven je meerdere orgasmes

Het favoriete onderwerp van zo ongeveer iedereen: seks! We kunnen er over blijven praten en het zal nooit gaan vervelen. Laten we het even hebben over orgasmes. Of nog beter, laten we het hebben over hoe je meerdere orgasmes krijgt.

Meerdere orgasmes

First things first, kan je meerdere orgasmes krijgen? Wellicht! Volgens een onderzoek van de Indiana University School of Public Health hebben ongeveer 47 procent van de vrouwen gezegd weleens meerdere orgasmes gehad. Er zijn bepaalde seksstandjes waarmee je de kans vergroot om ook meerdere orgasmes te krijgen.

1. De vliegende V

Orale seks is een grote kanshebber wanneer je meerdere orgasmes wilt ervaren. Schuif je billetjes naar de rand van je bed zodat je partner op de knietjes kan en zijn of haar magie kan werken. Voor optimale resultaten (lees: orgasms for days) begin je rustig en ga je er daarna dieper (haha, snap je) op in.

2. De lappenpop

Mocht je nu meerdere orgasmes willen in dezelfde positie, want multitasking, ga dan op je zij liggen met een kussen onder je hoofd. Super comfy. Je partner knielt naast je kont, met één knie tussen je benen zodat één been over zijn bovenbeen gaat en hij het andere been aanraakt. Positioneer jezelf zodat je optimale stimulatie krijgt en als je klaarkomt, draai dan om en probeer het opnieuw.

3. Bump and Grind

Deze keer doe jij het grootste deel van het werk. Laat je partner op je liggen net zoals hij zou doen bij het missionaris strandje, maar leg je benen tussen die van hem en duw ze stevig bij elkaar. Klinkt alsof dit totaal niet effectief is, toch? Maar dat is het zeker wel. Schuif een beetje naar beneden zodat je tegen hem aan kan grinden. Meerdere orgasmes gegarandeerd en daarnaast word je er niet zo snel moe van. Win-winsituatie.

4. De bekerhouder

Als je super gevoelig bent na het hebben van een orgasme is een zittende positie voor jou weggelegd. Ga op je partners schoot zitten, met je gezicht van de ander af. Na orgasme één – wanneer je denkt dat je niet meer kan – houdt hij zachtjes je vagina vast met zijn hele hand. Je lichaam wordt nu rustiger en zodra dat gebeurt kan hij doorgaan met stimuleren en ga je voor de tweede ronde.

5. The solo reis

Je clitoris gaat van binnen naar buiten en de truc is dat je gestimuleerd wordt van verschillende hoeken. Dat kan je natuurlijk niet allemaal in je eentje, dus pak alle speeltjes uit de lade en probeer alles uit. Het enige waar je je druk om moet maken, is dat je de deur op slot doet.

Cosmopolitan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Leuk voor vanavond – deze seksstandjes geven je meerdere orgasmes
Sluiten