Alex Ebbers
Alex Ebbers Love & Life 30 jul 2019

3 punten waaraan je de seksuele aantrekkingskracht tussen jullie herkent

Soms kom je iemand tegen waar je je direct tot aangetrokken voelt. Nog voordat jullie elkaar überhaupt aan hebben geraakt, is het duidelijk dat dit vroeg of laat wel gaat gebeuren.

Aan de volgende vier punten herken je dat er een grote seksuele spanning tussen jullie hangt.

1. Je voelt je fysiek sterk aangetrokken

Je hebt het gevoel dat je letterlijk naar deze persoon toegetrokken wordt. Voelt het als een onmogelijke taak om in een ruimte te zijn zonder dichtbij hem of haar rond te hangen? Dan zit de kans er dik in dat het straks vuurwerk is tussen jullie.

2. Je hebt moeite je handen thuis te houden

Merk je dat jullie elkaar constant (stiekem) aanraken, zelfs onbewust? Dan is dat een teken dat jullie je sterk tot elkaar voelen aangetrokken. Ook als jullie elkaar telkens net iets langer aanraken dan nodig is, betekent dit dat er zeker wel iets speelt.

3. Jullie hebben telkens oogcontact

Als je merkt dat jullie blikken elkaar constant maar blijven kruisen, is dat een heel intense manier van contact leggen. Zonder elkaar aan te raken of iets te zeggen voel je de spanning, ook al is iemand aan de andere kant van een ruimte. Oogcontact is daarom een heel sterke indicator dat jullie je tot elkaar voelen aangetrokken. Heb je door dat je crush naar je kijkt als hij of zij denkt dat je je aandacht ergens anders op focust? Dan zit de kans er dik in dat jullie het vroeg of laat heel gezellig gaan hebben.

4. Hij of zij zit in je hoofd

Wanneer je je heel erg tot iemand voelt aangetrokken kan het zijn dat je constant aan deze persoon moet denken. Je dagdroomt en fantaseert over hem of haar en kan niet wachten tot je elkaar weer ziet. Zelfs als jullie elkaar nog nooit echt hebben aangeraakt, kan je mind behoorlijke spelletjes met je spelen. Dit is een sterk teken dat je je erg tot iemand voelt aangetrokken en de enige manier om erachter te komen of het gevoel puur fysiek is of ook mentaal, is door gewoon actie te ondernemen.

elite daily

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
3 punten waaraan je de seksuele aantrekkingskracht tussen jullie herkent
Sluiten