Maakt Selena Gomez’ bezoek aan een kinderziekenhuis haar de liefste celeb ooit?

Je hebt egoïstische beroemdheden en je hebt beroemdheden die om hun fans geven. Selena Gomez valt overduidelijk in de tweede categorie, want ze heeft een gala bezocht in een kinderziekenhuis. Resultaat? Intens geluk bij de patiënten.

Selena Gomez bezoekt kinderziekenhuis

Gala’s in Amerika zijn vaak iets extravaganter dan we hier in ons kikkerlandje gewend zijn, maar de essentie is hetzelfde. De avond is bedoeld om stiekem dronken te worden op de wc’s en de beste tijd ooit te hebben met je schoolvrienden.

Voor de kinderen in het Children’s Hospital of Orange County (CHOC), was de avond nog iets specialer. En dat allemaal dankzij popzangeres Selena Gomez. De lieve Selena nam even een pauze van haar hectische agenda om te hangen en dansen met fans, tijdens het zeventiende Oncologie gala.

And then @selenagomez shows up at your prom …. #chocprom2018 #chocprom

2,995 Likes, 55 Comments – CHOC Children’s (@chocchildrens) on Instagram: “And then @selenagomez shows up at your prom …. #chocprom2018 #chocprom”

Selena krijgt door deze actie van ons tien extra karmapunten. Zo poseerde ze namelijk samen met wat fans voor een kleine fotoshoot op het gala. Gekke gezichten werden getrokken voor de foto, maar het is duidelijk te zien dat de fans vooral helemaal shook waren dat Selena daar was.

@selenagomez at Our photobooth with CHOC children! She is such a sweetheart for spending her time with these awesome kids and creating such a memorable moment they will never forget at CHOC prom night 2018 @chocchildrens #chocprom2018 #selenagomez #chocchildrens #chocprom

486 Likes, 28 Comments – Pixta Perfect (@pixtaperfect) on Instagram: “@selenagomez at Our photobooth with CHOC children! She is such a sweetheart for spending her time…”

Het thema van dit jaar was ‘around the world in one night’, en het gala wordt elk jaar georganiseerd om tieners die kanker hebben en daar behandeld worden, te supporten. Een medewerker van het ziekenhuis vertelt: “Though attending a traditional prom is not always possible for teens battling long-time, life-threatening illnesses, CHOC ensures patients don’t miss a chance to dance, celebrate their journeys and feel beautiful.” En dat is te zien.

Nog meer beroemdheden

Het ziet er zeker naar uit dat dit gala behoorlijk lit was. Alsof het niet genoeg was dat Selena haar dansmoves kwam showen, waren Jack Black en de cast van Grey’s Anatomy ook nog eens aanwezig.

… and the cast of @greysabc does rounds at the prom. #chocprom2018 #chocprom

2,086 Likes, 38 Comments – CHOC Children’s (@chocchildrens) on Instagram: “… and the cast of @greysabc does rounds at the prom. #chocprom2018 #chocprom”

Ondanks dat het hele gala door alle celebs een soort rode loper-sfeer kreeg, stonden de patiënten zonder meer in het middelpunt. Het is verder niet duidelijk of Selena ook nog wat hitjes heeft gezongen. Jack daarentegen, aarzelde niet om zijn Jumanji-nummer, dat hij maakte met Nick Jonas, door de zaal te laten klinken. Nadat het nummer afgelopen was, ging het feest door en liet ook hij zijn indrukwekkende moves zien.

… and @jackblack arrives to ensure prom attendees know the latest dance ?moves … #chocprom2018 #chocprom

725 Likes, 17 Comments – CHOC Children’s (@chocchildrens) on Instagram: “… and @jackblack arrives to ensure prom attendees know the latest dance ?moves … #chocprom2018…”

Selena en de andere beroemdheden die een bezoekje brachten aan een gala in een kinderziekenhuis zorgen er in ieder geval voor dat we ze nóg toffer vinden. Lekker bezig, jongens.

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Maakt Selena Gomez’ bezoek aan een kinderziekenhuis haar de liefste celeb ooit?
Sluiten