Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 15 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Selena Gomez en Justin Bieber samen in de auto gespot?

Zelfs in het weekend zitten celebrities niet stil. Zo werd Taylor Swift gisteren voor het eerst in het openbaar gespot met haar nieuwe liefde Travis Kelce, maar ook bestie Selena Gomez werd met een man gespot.

Bij haar gaat het alleen niet om een nieuwe, maar een oude liefde.

Selena Gomez en Justin Bieber

Er gaan al maanden geruchten rond dat Justin Bieber en Hailey Bieber zouden gaan scheiden. Het koppel is namelijk dit jaar vijf jaar getrouwd, wat betekent dat Justin nu officieel een Green Card heeft voor Amerika. Veel fans dachten dat dit ook de reden was dat de twee het huwelijksbootje instapte vijf jaar geleden.

Het is dus ook niet zo gek dat veel fans nog steeds aan het afwachten zijn op het moment dat Selena Gomez en Justin Bieber weer bij elkaar komen. Selena Gomez-fans vinden namelijk dat de twee zangers bij elkaar horen. Hun zaak wordt nu toch wel sterker gemaakt, want het lijkt erop dat Selena Gomez en Justin Bieber samen in de auto zijn gespot.

@itskaviiiii

don’t come at me now! #foryoupage #selenagomez #justinbieber #haileybieber

♬ original sound – justamermaidliviingonland🧜‍♀

Shay Mitchell en Hailey Bieber doen het voor: dit wordt het kapsel van deze winter

Samen in de auto

Op TikTok gaat er nu een video viraal waarin zowel Selena Gomez als Justin Bieber te zien moeten zijn. Selena Gomez stapt in de video in de auto en in die auto valt fans wat op. Voorin de auto lijkt namelijk niemand minder dan Justin Bieber te zitten. Hij kijkt achterom en is daarom enigszins goed zichtbaar voor de fans. Zo schrijft een fan: “That’s him for sure but it’s probably an old clip. They both look super young(like kids).”

Toch zijn er ook fans die er duidelijk op wijzen dat het niet om Justin Bieber gaat, maar om Brooklyn Beckham. Zo schrijven fans: “It’s not justin bieber it’s brooklyn beckham🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️”, “Selena Gomez is and has been so over Justin. It’s comical. No offense, but he’s no longer on her level. Different playing fields at this point” en “You wish. That’s brooklyn beckham.”

Denk jij dat het Justin Bieber is?

Na ‘Girl Math’ en ‘Boy Math’ is er nu ook ‘Mom and Dad Math’ en de voorbeelden zijn té hilarisch

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.