Fashion 12 nov 2018 Tessa Ponjee

Dit is waar je de looks van Selena Gomez veel voordeliger koopt

Online shoppen is hobby nummer één, maar het is soms best lastig iets leuks te vinden. Wij maken het onszelf wat makkelijker door inspiratie op te doen via de Instagram-accounts van onze favoriete celebs. Het wordt ons nu nóg makkelijker gemaakt om er zoals onze favoriete beroemdheden uit te zien, want via The Next Closet koop je gewoon hun looks.

De outfits van celebs

Met het wisselvallige weer van nu willen we er zeker van zijn dat we genoeg laagjes inslaan voor onze wintergarderobe. Maar wat we allemaal nou willen hebben, weten we eigenlijk niet echt. Tegenwoordig is er zoveel keuze en lijken de modetrends steeds sneller te veranderen. Waar begin je met zoeken?

Dus, om zeker te weten dat we er goed uitzien, halen we zo nu en dan inspiratie uit de prachtige outfits van beroemdheden. Maar ja, vaak kosten die designeroutfits ongeveer net zoveel als ons hele jaarsalaris (als we geluk hebben) dus dan houdt het al snel op. Of toch niet? Op The Next Closet kun je namelijk alle tweedehands designeroutfits van jouw favoriete celebs inslaan voor een veel leuker prijsje.

De look van Selena Gomez

Naast dat dat natuurlijk fantastisch is voor onze aardbol, is het ook goed nieuws voor jou. Hier schaf je namelijk de outfits van onder andere Selena Gomez aan. Waarom je dat wil? Dat hoeven we je uiteraard niet uit te leggen.

shop the look Selena Gomez

Zangeres Selena Gomez houdt ervan om zich doordeweeks lekker casual te kleden en wij houden van deze stijl. De popzangeres ziet er altijd goed uit en het is een stijltje die wij ook gewoon kunnen rocken. Haar stijl overnemen is nog nooit zo makkelijk geweest, want op The Next Closet koop je haar hele look.

Laten we beginnen bij de mooie coltrui van Jean Paul Gaultier die Selena onder het vest draagt. Dit item van het modehuis koop je hier voor een veel gezelliger prijsje. Daar overheen gaat het fijne grof gebreide vest van Kiro By Kim.

Om de look af te maken koop je hier ook meteen de MET jeans die Selena draagt voor maar €44. Wil je helemaal compleet zijn? Dan schaf je een de kopie van de handtas van de Disney-ster aan. Als dit geen perfecte look voor elke dag is, dan weten we het ook niet meer.

The Next Closet

Dat is natuurlijk iets waar we meer over willen weten. The Next Closet is een soort marktplaats, maar dan voor iets waar we heel blij van worden: tweedehands designerkleding. Het is namelijk helemaal niet nodig om constant nieuwe kleding te kopen bij grote retailers zoals ZARA en zéker niet als je houdt van wat apartere items.

Dit scheelt je in ieder geval een hoop speurwerk in de stad op zaterdagmiddag. Kun je die tijd weer lekker gebruiken om je outfit te showen op het terras. Of natuurlijk om zelf tweedehands designerkleding te verkopen. Dan kun je je hier gratis aanmelden.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Selena Gomez reageert fantastisch op een lullige reactie van modeontwerper

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Reageer op artikel:
Dit is waar je de looks van Selena Gomez veel voordeliger koopt
Sluiten