Fashion 28 nov 2018 Tessa Ponjee

Selena Gomez is terug en noemt zichzelf sterk in een nieuwe video

Sinds september hebben we niks meer gehoord van Selena Gomez op social media. Het ging niet zo goed met de zangeres, maar ze lijkt terug te zijn. In een nieuwe video voor Puma noemt ze zichzelf sterk.

Selena Gomez op Instagram

We vroegen ons allemaal af wanneer we weer iets zouden horen van Selena Gomez. Het laatste dat we over haar gehoord hebben, was dat ze was opgenomen in het ziekenhuis vanwege een mental breakdown. Nu is er eindelijk weer goed nieuws, want de zangeres is weer te zien op Instagram en fans zijn door het dolle heen.

Selena voor Puma

Geen video op haar eigen Instagram account, maar op de Instagram pagina van Puma. Selena is te zien in een nieuwe video voor de samenwerking tussen haar en kledingmerk Puma. In de video is de zangeres te zien met nog wat andere vrouwen en omschrijven ze zichzelf allemaal in één woord.

Dit bericht bekijken op Instagram

The @selenagomez collection. Coming 🔜 #SGxPUMA

Een bericht gedeeld door PUMA (@puma) op

Selena begint de video en noemt zichzelf een “risk-taker” en “strong”. Naast deze video heeft Puma ook een voice-over clip gepost op Instagram Stories. Hierin zegt Selena: “What would I tell a young girl about strength? That it definitely comes from within. I think real strength is definitely vulnerability, honesty, and compassion.”

Dit bericht bekijken op Instagram

New collection by our girl @selenagomez. Soon. #SGxPUMA

Een bericht gedeeld door PUMA Women (@pumawomen) op

De samenwerking tussen de popzangeres en het kledingmerk komt 12 december uit en het belooft heel gaaf te worden en vooral heel erg Selena. Laten we hopen dat het met Selena zelf ook weer een stuk beter gaat.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Selena Gomez reageert fantastisch op een lullige reactie van modeontwerper

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Teen Vogue

Reageer op artikel:
Selena Gomez is terug en noemt zichzelf sterk in een nieuwe video
Sluiten