Mesticia Da Silva
Mesticia Da Silva Entertainment 30 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit is hoe Selena Gomez reageert op het interview van Hailey Bieber

Selena Gomez reageert in laatste TikTok op Hailey’s ‘tell-all’ interview. Het model was eerder deze week te gast bij de populaire podcast ‘Call Her Daddy’, en hier sprak ze voor het eerst openhartig over de relatie van haar man Justin Bieber en zijn ex Selena Gomez. In Selena’s laatste TikTok live reageert de zangeres op de haat die Hailey over de afgelopen jaren kreeg van #Jelena fans.

Kill em with kindness.

Selena Gomez spreekt eindelijk op over haat van haar fans naar Hailey Bieber.

Donderdag vertelt Selena hoe “ironic” het eigenlijk is dat mensen ervoor kiezen om haar beauty merk Rare Beauty en het Rare Impact Fund te supporten, maar de achterliggende gedachten van de twee, namelijk “spreading goodwill”, negeren.

In de TikTok live maakt de Only Murders in The Building ster het nog even duidelijk hoe belangrijk het nou eigenlijk is om aardig tegen elkaar te zijn.

In de video zegt Selena: “It’s not fair because no one should ever be spoken to in the manner that I’ve seen.”

Ook zegt de zangeres: “It’s incredibly ironic that I would release something that is all about kind words, cause that’s exactly what I want. That’s it. If you support Rare, I cannot thank you enough; but know that you are also representing what it means, and that is – words matter. Truly matter.”

Gomez eindigde haar live door haar fans een “wonderful rest of your day” te wensen.

Hailey Bieber reageert op de geruchten dat ze Justin van Selena heeft gestolen

Afgelopen woensdag kwam de nieuwe aflevering van Alex Cooper’s podcast ‘Call Her Daddy’ uit. In de podcast deed Hailey Bieber voor het eerst een boekje open over hoe haar relatie met haar man Justin Bieber is ontstaan.

Later praat Hailey over de haat die ze ontvangt van #Jelena fans nadat ze met Justin begon te daten. En vertelt ze onder andere hoe ze met deze haat omgaat.

Hailey Bieber reageert voor het eerst op claims dat ze Justin Bieber van Selena Gomez heeft ‘gestolen’

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.