Selena Gomez reageert fantastisch op een lullige reactie van modeontwerper

Selena Gomez laat keihard weten dat haters en haat comments haar niks doen. Stefano Gabbana reageerde laatst op een foto van haar met ‘she’s so ugly’. Selena dist hem nu met een geniale actie.

Selena Gomez en Stefano Gabbana

Afgelopen juni reageerde Stefano Gabbana, ja, dé Stefano van Dolce & Gabbana, op een foto van Selena Gomez. De reactie van de Italiaanse modeontwerper luidde: “E proprio brutta”. Dit betekent ‘ze is zo lelijk’. Naast dat dit natuurlijk totaal niet waar is want Selena is #goals, is het ook nog eens super onbeleefd.

selena Gomez stefano gabbana

Andere celebs, zoals Miley Cyrus, vonden dit ook echt debiel. Sommigen wilden zelfs Dolce & Gabbana boycotten. Het was trouwens ook niet de eerste keer dat Stefano’s aparte reacties opgepikt werden door de media. De ontwerper heeft er nogal een handje van om mensen te willen beledigen vanachter de veiligheid van zijn iPhone schermpje.

Jaime King on Twitter

Because they are ugly humans who cannot handle the beauty of S that radiates from her Soul and her physical being. #boycottdolceandgabbana https://t.co/SJn4rAsWnU

Haar accessoire als statement

Maar goed, Selena lijkt niet wakker te liggen van wat wereldberoemde modeontwerpers van haar uiterlijk vinden. Dat is maar goed ook want you do you en zo, toch? Gisteravond wandelde de popzangeres door de straten van New York City met een interessant accessoire dat de mond van Stefano instantly snoert.

Selena Gomez Updates on Twitter

Selena Gomez Trolls Stefano Gabbana by Wearing “UGLY” Hair Clip

Van de voorkant lijkt Selena’s haar gewoon mooi te zitten in een vlecht en hoge paardenstaart. Maar aan de zijkant is een enorme, glinsterende haarclip te zien dat het woord ‘ugly’ spelt. You go girl, dit is precies hoe je zoiets aanpakt.

Geen tijd voor haat

Selena heeft toentertijd ook geen scene geschopt om dit incident. Haar moeder, Mandy Teefey, is het daarmee eens. Zij zei: “when someone has a desire to speak out about something by using a word so hateful…we ignore it.”

Toch is het nu wel duidelijk dat Selena het niet helemaal wil laten gaan omdat ze nu dit accessoire gebruikt als clapback naar de ontwerper. Maar hé, er is niets zo duidelijk en classy tegelijkertijd, als een glinsterende diamanten haarclip van het woord ‘ugly’.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Selena Gomez spreekt zich op Instagram uit over het leven met social media

Harpers Bazaar

Reageer op artikel:
Selena Gomez reageert fantastisch op een lullige reactie van modeontwerper
Sluiten