Selena Gomez heeft een nieuwe tattoo en die showt ze op Instagram

Selena Gomez was één en al on fleek tijdens The American Music Awards met haar 90’s bob, haar shiny manicure en perfecte make-up. Maar dat bleek niet het enige, want op Instagram showt de 27-jarige zangeres een nieuwe tattoo en die heeft alles te maken met religie.

Eerder schreven we al over de impact die haar ziekte Lupus op Selena heeft gehad. Nu lacht het leven haar toe en showt ze haar nieuwe tattoo op Instagram.

De tattoo

De Lose You to Love Me zangeres deelde haar nieuwe tattoo stiekem op Instagram voordat ze het podium betrad bij The American Music Awards. Op het podium was de nieuwe tattoo amper te zien door de panty die ze droeg. Op Instagram zien we dat de tattoo op haar dijbeen een ontwerp is van biddende handen en een rozenkrans. De handen en rozenkrans refereren aan de toewijding en geloof in haar religie.

AMAs day.. more to come..?

6.4m Likes, 26.1k Comments – Selena Gomez (@selenagomez) on Instagram: “AMAs day.. more to come..?”

Niet de eerste

Voor deze speciale tatoeage is Selena Gomez naar beroemde tattoo-artist Bang Bang, van Bang Bang Tattoo, in New York gegaan. Inmiddels is deze artist een favoriet onder beroemdheden en heeft hij al verschillende artiesten mogen tatoeëren.

De tattoo op haar dijbeen is de nieuwste toevoeging aan haar collectie en is de veertiende op haar lichaam.
Hij komt kort nadat ze een matching arrow tattoo op haar duim heeft gezet. Deze tatoeage liet zij zetten met haar bevriende muziek producer Julia Michaels. Daarbij schreef ze in haar Instagram Stories: “My arrow points to you forever.”

Eerbetoon

Selena Gomez laat vaker tatoeages zetten om de belangrijke mensen en momenten in haar leven te herdenken. Zo liet ze eerder al, samen met de 13 Reasons Why cast, een tatoeage zetten ter ere van het Project Semicolon. En heeft ze met haar vriendinnen het nummer ‘4’ getatoeëerd. Cute.

Popsugar

Reageer op artikel:
Selena Gomez heeft een nieuwe tattoo en die showt ze op Instagram
Sluiten