admin
admin Entertainment 30 okt 2017

Selena Gomez vertelt openhartig over haar ziekte en recente niertransplantatie

Selena Gomez vertelt voor het eerst in een openhartig interview over haar ziekte en de heftige niertransplantatie die ze heeft ondergaan afgelopen zomer. Samen met haar beste vriendin Francia Raisa was ze te gast bij de Today Show om te praten over het hele proces.

Een maand geleden liet Selena via Instagram weten dat ze een heftige operatie had ondergaan en dat dit de reden was van haar afwezigheid afgelopen zomer. Doordat ze lijdt aan de ziekte Lupus, waren haar nieren helemaal op; ze moest een nieuwe krijgen via een donor. Zonder het te vragen, bood Francia zich aan als donor en bleek ze een perfecte match te zijn.

Nu vertellen ze samen in een interview hoe dit hele proces in zijn werk is gegaan. Selena vertelt geëmotioneerd over het moment dat ze hoorde dat ze een donor nodig had om te overleven en dat ze erachter kwam dat Francia zich had getest en een perfecte donor bleek te zijn.

Daarover zegt ze: “That was it. I didn’t want to ask a single person in my life, and that was the day I came home and found out. She volunteered and did it.” Wat geweldig dat ze dit voor elkaar konden doen!

Wanneer Selena gevraagd wordt of ze het gevoel heeft dat Francia haar leven heeft gered, zegt ze volmondig ja: “Because she did. That’s it.”

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

POP SUGAR

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Selena Gomez vertelt openhartig over haar ziekte en recente niertransplantatie
Sluiten