Alex Ebbers
Alex Ebbers Entertainment 18 jan 2018

Ook Selena Gomez doneert haar Woody Allen-filmsalaris aan een goed doel

Nee, we zijn nog niet klaar met het nieuws uit Selena-hoek. Nu blijkt dat ook Selena Gomez haar salaris zal doneren aan een goed doel.

Donatie

Gisteren schreven we dat Selena’s moeder zich openlijk uitsprak over de keuze van haar dochter om in Woody Allen’s film A Rainy Day in New York te spelen. Nadat medespelers Timothée Chalamet en Rebecca Hall hebben toegezegd hun salaris te zullen doneren aan een goed doel, komt nu ook Selena over de brug.

selena gomez woody allen, op set
Getty Images

Meer dan haar salaris

Een bron vertelt aan People dat ze al een flink bedrag aan het ‘Time’s Up Legal Defense Fund’ zou hebben gedoneerd. Het bedrag zou zelfs stukken hoger zijn dat het salaris dat ze met de film heeft verdiend. Selena zelf heeft zich nog niet openlijk tegen de acties van Woody Allen uitgesproken. Wel is het duidelijk dat ze het goede doel steunt. Ze schreef hierover in een Instagram-post: “It’s time to shift the balance in the workplace, from representing the few to representing us all”

people

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Ook Selena Gomez doneert haar Woody Allen-filmsalaris aan een goed doel
Sluiten