Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 10 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Selling Sunset seizoen 4: de opnames van het nieuwe seizoen zijn gestart

Selling Sunset was het medicijn voor 2020. Netflix dropte seizoen 2 en 3 maar een paar maanden uit elkaar en daardoor konden we genieten van alle drama in de levens van de cast. Van Mary Fitzgerald en Romain Bonnets bruiloft tot Christine Quinns Winter Wonderland en natuurlijk de verdrietige scènes van Chrishell Stause’s scheiding. Na een lange stilte laat Netflix nu weten dat de opnames van het vierde seizoen zijn gestart.

En wij praten je bij.

Selling Sunset: seizoen 4

In maart bevestigde Netflix officieel dat een vierde seizoen van Selling Sunset een feit is. Hoewel we al wel hadden verwacht dat de serie vernieuwd werd, kwam Netflix meteen met het nieuws over een vijfde seizoen. Afgelopen weekend werd duidelijk dat de opnames voor seizoen 4 inmiddels zijn begonnen. De cast plaatste foto’s en video’s van het filmen en schreven in de caption dat het nieuwe seizoen officieel in productie is.

“Me & my GIRLS, back like we never left 😚💖 It’s been so long since we’ve all been able to be in the office together but we’re back and SO happy to be reunited!!!” schreef Heather op Instagram bij een video met haar collega’s. Chrishell Stause plaatste ook een foto met haar collega’s op Instagram en schreef in de caption, “I love when doing things I love, with people I love, can be called ‘work.'” Mary Fitzgerald voegt eraan toe dat ook het vijfde seizoen snel komt. “We’re back baby! Selling Sunset Season 4 & 5 coming to you so so sooooon!!! ⭐️🎥”

Cast

Als we Selling Sunset moeten samenvatten is dat heerlijk en oppervlakkig. Dat is misschien een rare combinatie, maar in Selling Sunset wordt daar de perfecte combinatie van gemaakt. De serie draait allemaal om de vrouwelijke makelaars van The Oppenheim Group, dat wordt gerund door Brett en Jason Oppenheim. Of werd, moeten we zeggen. Brett heeft het makelaarskantoor namelijk verlaten om zelf iets op te gaan zetten.

Na Brett volgde ook Davina Potratz, die bij een concurrerend makelaarskantoor ging werken. Later werd bekend dat Heather Rae Young een kantoor van The Oppenheim Group gaat openen in Newport, California. Heather blijft dus wel bij The Oppenhein Group en zal ook te zien zijn in Selling Sunset.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.