Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 23 aug 2020

Herinner jij je die gigantische Selling Sunset villa van 44 miljoen? Deze mensen kochten ‘m

De realityserie Selling Sunset gooit hoge ogen bij de Netflix-fanaten. De dramatische serie over de high class makelaardij in Los Angeles zorgt ervoor dat je de bank niet verlaat en dat je een seizoen in één klap uitkijkt. Zijn jullie ook zo’n fan? Dan herinner je je vast dit gigantische huis uit seizoen 1 nog. Wij vertellen je wie ‘m kocht.

De adembenemende villa in Los Angeles stond in het eerste seizoen centraal. De makelaars van The Oppenheim Group wilden dit huis graag verkopen, want wie dit optrekje verkocht stak een commissie van 1 miljoen in haar zak. Jep, 1 miljoen. Voor twee seizoenen lang verkocht de villa in L.A. niet, maar inmiddels wonen de nieuwe eigenaren er en dit zijn ze.

Tom en Lisa Bilyeu kochten de Selling Sunset villa van 44 miljoen dollar

Deze villa is toch de droom van letterlijk iedereen op aarde? Die hoge glazen wanden, het luxe zwembad, het uitzicht over the hills: geef het ons. In seizoen drie deelt de eigenaar van The Oppenheim Group dat het huis is verkocht aan zijn personeel en de kijkers. En dan vraag je je meteen af: door wie?

Tom en Lisa Bilyeu zijn de gelukkige nieuwe eigenaren van het optrekje in de bergen van Hollywood. 44 miljoen is ‘m niet geworden, want het huis is uiteindelijk voor 35,5 miljoen dollar over de toonbank gegaan. Dit gebeurde allemaal al in december vorig jaar, al kwam recent pas naar buiten dat Tom en Lisa de nieuwe bewoners zijn.

Tom en Lisa Bilyeu zijn de co-founders van Quest Nutrition. Het bedrijf verkochten ze in augustus aan Atkins voor 1 miljard. Ja dat lees je goed, 1 miljard. Dat leverde ze dus een flink zakcentje op, waar ze hun nieuwe huis mee bekostigde. Ze verlieten hun villa van 8 miljoen in Beverly Hills en trokken in dit gigantische pand. Talking about an upgrade…

Het stel focust zich na de verkoop van hun bedrijf op podcasts en het opbouwen van hun ‘eigen persoonlijke merk’. Wij zijn niet bang dat de twee zich vervelen, zeker niet in zo’n villa.

PopSugar

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Herinner jij je die gigantische Selling Sunset villa van 44 miljoen? Deze mensen kochten ‘m
Sluiten