Hekel aan sporten? Deze 6 series zijn perfect om te kijken tijdens je workout

Met de zomer in zicht vinden vele van ons het tijd om te werken aan onze summerbody. Oftewel, we trekken weer massaal de sportschool in. Een enkele geluksvogel vindt zijn plezier in de workouts, maar voor de rest staat sporten gelijk aan afzien. Om het toch iets dragelijker te maken hebben wij zes series voor je om te bingen tijdens het sporten.

Wie abs wil, zal er hard voor moeten werken. Hetzelfde geldt voor ge-tonede armen en strakke billen. En voor iedereen die er tegenop ziet om te sporten is het slim om veel afleiding te zoeken. Combineer sporten met het kijken van een serie en de tijd in de sportschool vliegt voorbij.

Series in de sportschool

Natuurlijk ben je ook een beetje bezig met sporten, dus een ingewikkelde serie vol complotten is niet geschikt. Daarom hebben wij zes heerlijke – hersenloze – series voor je die je zo wegkijkt op de crosstrainer.

1. Younger – Videoland

‘Younger’ gaat over de veertiger Liza Miller die zich voordoet als 26-jarige om de baan van haar dromen te krijgen. Dat zorgt voor de nodige gênante momenten en stressvolle situaties in het leven van de humoristische Liza. De afleveringen duren twintig minuten en dat is dus de perfecte lengte om even op te warmen op de loopband.

2. Gilmore Girls – Netflix

‘Gilmore Girls’ valt in het rijtje Gossip Girl, Sex and the City etcetera. Een lekker luchtige serie, maar zeker niet saai. Het gaat over een single moeder en haar tienerdochter, in de zeven seizoenen die de serie telt gebeuren er allerlei interessante dingen.

3. America’s Next Topmodel – Videoland

Deze tv-show zit vol vermaak (lees: drama) en kijk je zo weg. Iedere aflevering weer nieuwe opdrachten en eliminaties, inclusief gestreste deelnemers. Perfect om naar te kijken tijdens het rennen op de loopband, binnen no time voelt die loopband als jouw runway.

4. Pose – Netflix

‘Pose’ is een vrij nieuwe Netflix Originals serie die zich afspeelt in de jaren ’80. De Ballroom-scene is in opkomst en alle dansers maken zich klaar voor ‘the Ball‘ op zaterdagavond. Haal jouw innerlijke Blanca naar boven en je speelt zo die loopband uit.

5. New Girl – Netflix

Voor als je deze hilarische serie nog niet hebt gezien, kijk het. Zooey Deschanel komt in de meest gênante en grappige posities, daarmee lach jij de hele aflevering door. En Lachen verbrandt calorieën, winning! 

6. Jane the Virgin – Netflix

Jane raakt zwanger door een foutje in het ziekenhuis. Ze is zwanger zonder ooit seks gehad te hebben en alsof dat nog niet erg genoeg is, is ze ook nog eens zwanger van haar baas. Dit zorgt voor enorm hilarische momenten waarmee jij je intensieve workout weglacht.

Reageer op artikel:
Hekel aan sporten? Deze 6 series zijn perfect om te kijken tijdens je workout
Sluiten