Zita Vervoort
Zita Vervoort Entertainment 29 december 2019

5x Netflix series met korte afleveringen voor wanneer je geen zeeën van tijd hebt

Het liefst kijken we de hele dag door naar series op Netflix, maar helaas hebben we niet zeeën van tijd. Gelukkig staan er op Netflix ook genoeg series met afleveringen die maximaal twintig minuten duren. Zo kan je tóch even Netflixen tussen je drukke afspraken door.

Als je weinig tijd hebt om een serie te kijken is dit lijstje met korte afleveringen perfect.

Series met korte afleveringen

De meeste series hebben vaak lange afleveringen van ongeveer veertig à vijftig minuten. Als je een avondje vrij bent is het heerlijk om deze lange afleveringen te bingewatchen, maar helaas kan dit niet altijd. Gelukkig heeft Netflix een hele hoop series in de aanbieding met afleveringen die niet langer dan twintig minuten duren. Zo kan je tussendoor een aflevering aanzetten of alsnog vier afleveringen achter elkaar kijken en een Netflix-marathon houden.

1. The Good Place

Deze serie heeft een hele originele verhaallijn en daarom kunnen we niet stoppen met kijken. Nadat Eleanor Shellstrop overlijdt komt ze in een andere wereld terecht, namelijk in The Good Place. Ze vindt deze plek zo geweldig dat ze hier wil blijven en besluit daarom een beter mens te worden, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. En het goede nieuws: vanaf 10 januari komen er er nieuwe afleveringen van deze serie.

2. Brooklyn Nine-Nine

Helaas is de serie New Girl (die ook korte afleveringen had) van Netflix gehaald. Gelukkig is er een goede alternatieve serie die dezelfde humor bevat als New Girl. De serie Brooklyn Nine-Nine gaat over een politiebureau in Brooklyn (heel verrassend) en de serie zit vol met grappige momenten.

Een heerlijke feel good serie die je op ieder moment van de dag weg kan kijken. Tot nu toe bestaat deze serie uit vier seizoenen, dus je kan er wel een poosje mee vooruit.

3. The End Of The F***ing World

Als je humor, angst, liefde en haat in één aflevering wil zien is de serie The End Of The F***ing World een aanrader. James ziet zichzelf als psychopaat en bereidt zich voor op het vermoorden van Alyssa. Ze vertrekken samen de wijde wereld in om hun saaie leven te ontvluchten. Kortom: een serie vol spanning en sensatie.

4. Arrested Development

Deze serie met maar liefst vijf seizoenen gaat over de familie Buth. Deze rijke familie heeft alles verloren en de vader (George) van het gezin komt na het plegen van fraude in de gevangenis. Zijn zoon Michael probeert de familiezaken te redden, maar dit gaat nogal lastig omdat de rest van het gezin redelijk gestoord is. Het is excentriek en super geestig, dus zet hem maar vast in je lijst.

5. Bojack Horseman

Bojack Horseman was in 1987 al te zien in de serie Horsin’ Alive, maar kreeg in 2014 zijn eigen serie. Het mensen-paard wil in deze serie een comeback maken, maar zakt vervolgens alleen maar dieper weg in een ellendige midlifecrisis. Hij is super sarcastisch en snerend naar iedereen om hem heen wat deze serie enorm grappig maakt. Er zijn zes seizoenen van deze serie dus we kunnen er lekker mee vooruit.

Lees ook: 5 tips om geld te besparen in het huishouden want je hebt wel wat beters te doen

Reageer op artikel:
5x Netflix series met korte afleveringen voor wanneer je geen zeeën van tijd hebt
Sluiten