Wees lief voor je huid – Dit zijn de beste serums om te gebruiken in de zomer

Serums zijn de paradepaardjes onder de huidproducten. Vaak hangt er een flink prijskaartje aan een serum, maar gezien de ingrediënten en werking is dit niet gek. Zeker in de zomer kan onze huid wat extra liefde gebruiken en daarom zetten wij vijf lifesaving serums voor je op een rijtje.

Serums zijn meestal een cocktail van alles wat goed is voor je huid. De wondermiddeltjes gaan als warme broodjes over de toonbank en wij begrijpen wel waarom. Omdat je huid het in de zomer zwaar te verduren heeft, is het belangrijk dat je extra aandacht besteedt aan skincare.

Dit zijn de beste serums om je huid te redden in de zomer

Het is misschien even slikken als je de prijs ziet, maar je huid zal je dankbaar zijn. In de zomer is je huid vaak vochtarm dankzij de zon en de airco. Een serum dat hydrateert is dan geen overbodige luxe. Daarnaast zijn serums met antioxidanten een goed idee, aangezien dit ingrediënt de zonschade die de huid oploopt herstelt.

De volgende wondermiddeltjes laten je huid weer stralen in de zomer.

Clinique Smart Custom Repair – €75,06 (30 ml)

Dit goedje van Clinique pakt meerdere huidproblemen tegelijk aan. Zo zorgt het ervoor dat je huid minder dof wordt, fijne lijntjes verminderen, pigmentvlekken verdwijnen en schade wordt herstelt.

Estée Lauder Idealist Pore Minimizing Skin Refinisher – €54,86 (30 ml)

In de zomer hebben we sneller last van een vette huid en grove poriën. Dit serum van Estée Lauder verzacht de huid en verbetert de huidtextuur.

Helena Rubinstein Powercell Skinmunity Youth Reinforcing Serum – €90,29 (30 ml)

Summer in the city? Dit serum van Helena Rubinstein beschermt je huid tegen de impact van zonlicht, luchtvervuiling en strijdt tegen een doffe teint.

Sisley Serum Intensif – €101,69

Het is een rib uit je lijf, maar een feest voor je huid. Voor vrouwen met een vette huid die gaat glimmen in de zomer is dit een holy grail. Dit serum gaat glans tegen, verfijnt de huidstructuur en kalmeert je huid.

Paula’s Choice Omega+ Complex Serum – €38 (30 ml)

Last van een vochtarme huid? Dan is dit wat je nodig hebt. Dit hydraterende serum van Paula’s Choice voedt de huid en versterkt de huidbarrière.

Naast het verzorgen van de huid, is het ook belangrijk om schade te voorkomen. Smeer je gezicht altijd in, ook als het niet zonnig is. SPF is je beste vriend.

https://www.nsmbl.nl/onzuivere-huid-tips/

 

Reageer op artikel:
Wees lief voor je huid – Dit zijn de beste serums om te gebruiken in de zomer
Sluiten