Aartie Narain
Aartie Narain Entertainment 11 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Sex and The City krijgt eindelijk een vervolg en dit wil je erover weten

Goed nieuws voor alle liefhebbers van Sex And The City: de populaire serie krijgt ein-de-lijk een vervolg. Een derde film mag dan wel een droom blijven, maar met een vervolgserie zijn we ook meer dan blij. Het is inmiddels ruim tien jaar geleden dat Sex and the City 2 uitkwam.

Na diverse geruchten bevestigt de zender aan onder meer Variety dat de serie terugkeert met de oude hoofdrolspelers, maar dan wel zónder een belangrijke hoofdrolspeler. Wij praten je bij.

Sex And The City vervolg

De nieuwe Sex and the City serie gaat er dus officieel komen, maar het gaat er wel iets anders uitzien. Sarah Jessica Parker aka Carrie Bradshaw deelde het nieuws in een video op haar Instagram, met als caption “I couldn’t help but wonder… where are they now?” De video onthulde dat de reboot And Just Like That zal heten.

De show keert terug als een beperkte serie voor streamingdienst HBO Max, meldt Page Six. De originele hoofdrolspelers  Sarah Jessica Parker, Kristin Davis en Cynthia Nixon zullen allemaal terugkeren in de serie, maar Kim Cattrall zal niet terugkomen. De actrice en het drietal hebben al langer in het openbaar ruzie, wat Kim Cattralls afwezigheid verklaart.

De nieuwe serie

De serie zal het leven van de New Yorkse vrouwen volgen op dezelfde manier als in de eerste seizoenen van Sex and the City, maar dan hoe het leven is in de 21e eeuw. De serie gaat in première op HBO Max, maar er is geen releasedatum bekend.

“I grew up with these characters, and I can’t wait to see how their story has evolved in this new chapter, with the honesty, poignancy, humor and the beloved city that has always defined them,”  vertelt Sarah Aubrey, directeur van HBO Max, in een interview.

De reboot-serie zal bestaan ​​uit tien afleveringen van dertig minuten en de productie zal naar verwachting rond mei van start gaan in New York City.

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.