Fan van Carrie Bradshaw? De Spaanse serie Valeria belooft de nieuwe Sex and The City te worden

Fan van Carrie, Samantha, Miranda en Charlotte uit Sex and The City? Dan hebben we goed nieuwes voor je. Netflix komt begin mei namelijk met de Spaanse serie Valeria en die heeft héél veel overeenkomsten met onze favoriete serie uit New York.

Spaanse series doen het goed, ziet Netflix. Na Élite en La Casa de Papel komt er nu weer een nieuwe parel bij.

Netflix-serie Valeria

De Netflix-serie Valeria is gebaseerd op de boeken van Elisabet Benavent. Maar als we naar het verhaal kijken, heeft de serie veel weg van Sex and The City. En laat dat nu net één van de beste series ever zijn. In de nieuwe Netflix-serie volgen we het leven van Valeria, een jonge schrijfster met een writer’s block. Volgens Valeria is haar huwelijk met Adrian daarvoor de oorzaak. Het contact met haar vriendinnen is verwaterd en ze besluit een andere weg in te slaan.

Trailer

In de trailer zien we hoe Valeria haar uitgever belooft met een nieuw boek te komen. Wat zij niet weet, is dat Valeria nog geen bladzijde van haar boek geschreven heeft. Ze heeft last van een writer’s block en volgens haarzelf komt dat door haar huwelijk. Dan besluit ze een beroep te doen op haar vriendinnen, die ze al even niet meer gesproken heeft.

Ze komen met zijn vieren bij elkaar (net als in Sex and The City) en Valeria’s leven krijgt een andere wending. Ze beleven avonturen, hebben het over single zijn, hun seksleven en daten in 2020. Voor de kenners van de serie Sex and The City klinkt dit vast herkenbaar én als muziek in de oren. Valeria belooft namelijk een hedendaagse versie te worden van Sex and The City. Dus maak je klaar voor Spaanse gossip, seks, vriendinnen en avonturen. En natuurlijk zijn ook de datingapps van de partij. We hoeven niet lang te wachten, want de serie Valeria staat vanaf 8 mei op Netflix.

Reageer op artikel:
Fan van Carrie Bradshaw? De Spaanse serie Valeria belooft de nieuwe Sex and The City te worden
Sluiten