Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 8 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Sex Education-actrice shockeert tijdens Golden Globes met vaginajurk

Het kan je niet ontgaan zijn: de 81e Golden Globe Awards vonden vannacht plaats en heel Hollywood begaf zich naar het Beverly Hilton Hotel om te kijken wie deze felbegeerde prijzen mochten ontvangen. Eén van de leukste dingen is toch altijd de rode loper, waar alle celebs in de mooiste outfits langskomen. Een opvallende verschijning dit jaar? Gillian Anderson, bekend uit o.a. Sex Education en The Crown. Ze kwam namelijk aan in een jurk vol met.. vagina’s.

Een kleine recap van de meest originele jurk van de avond.

Gillian Anderson gaat helemaal in stijl naar Golden Globes

Het gaat om een custom jurk gemaakt door Gabriela Hearst mét dus vagina’s. Ze zijn niet heel duidelijk maar als je goed kijkt zie je ze toch echt. Waarom? “It’s brand appropriate,” vertelt Gillian in een interview met Deadline, verwijzend naar haar rol als sekstherapeute in Sex Education. Ook onthult ze dat de inspiratie kwam door de look van pioenen, bloemen dus. Iets onschuldiger dan de uiteindelijke look.

Het klinkt misschien wat ordinair, maar Gillian is verder prachtig. Haar haar zit natuurlijk maar ook helemaal glamorous en ze draagt een subtiel tasje bij haar toch al opvallende jurk.

Bekijk de look hieronder en zoom vooral even in op de rok:

Gillian Anderson op de rode loper
Gillian Anderson is aanwezig tijdens de Golden Globe Awards. Bron: Casey Flanigan

Golden Globes: een kleine samenvatting

De prijsuitreiking bekroont het beste in film en televisie van 2023. De nominaties werden op 11 december 2023 bekendgemaakt door Cedric the Entertainer en Wilmer Valderrama. En waar het allemaal om gaat: er zijn natuurlijk heel veel mensen in de prijzen gevallen. Christopher Nolan won de prijs voor beste regisseur; zo versloeg hij Greta Gerwig en Martin Scorsese. Billie Eilish won dan wel weer voor Barbie, zij sleepte de prijs voor Best Original Song – Motion Picture binnen met het nummer ‘What Was I Made For’, gemaak samen met broer Finneas. Ook was I’m Just Ken genomineerd, die won helaas niet, dat was ook prachtig geweest.

Check de hele lijst met winnaars op de website van de Golden Globes zelf.

 

Trouble in paradise: bewijst dit dat Zendaya en Tom Holland uit elkaar zijn?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.