Redactie
Redactie Fashion 6 okt 2021

Ook geobsedeerd door de gele bralette van Ruby uit Sex Education? Dit is waar je ‘m koopt

Het derde seizoen van Sex Education staat al weer een tijdje online en het heeft zeker niet teleurgesteld. De grootste verrassingen van dit seizoen zijn toch wel de personages Ruby, Adam én Adams vader Michael Groff, waar je veel meer van leert kennen. Dat niet alleen, heel het internet is razend enthousiast over de styling en in het bijzonder over de bralette die Ruby draagt in aflevering 1.

Wij verklappen je precies waar je de bralette koopt.

Team Ruby

Toen 17 september seizoen 3 op Netflix verscheen was het binnen de kortste keren de best bekeken show op de Amerikaanse streamingsdienst. Je leert een aantal personages veel beter kennen, namelijk in het bijzonder Ruby Matthews, vader en zoon Groff en ook zien we veel meer van Lily Iglehart.

Dat de styling zijn werk goed heeft gedaan is te zien aan de reacties op het Internet. Heel twitter staat vol complimenten over de gele bralette die Ruby draagt tijdens haar geheime afspraak met Otis.

Wij zijn ook fan, daarom hebben we uitgezocht waar je dit item kunt kopen.

Shop until you drop

De BH met de meeste overeenkomsten als die in Sex Education is de Eva Bra van Tutti Rouge , die is verkrijgbaar op ASOS. Houd er wel rekening mee dat dat je tegenwoordig invoerrechten betaalt als je een bestelling vanuit Engeland plaatst.

Deze specifieke gele bralette is momenteel uitverkocht (logisch?) dus houd de site goed in de gaten. Wel zijn er zijn genoeg andere kleuren en stijlen van hetzelfde merk die er precies op lijken.. en ze zijn ook nog eens betaalbaar.

Ook hebben we wat soortgelijke bralettes voor je op een rijtje gezet:


De Bijenkorf €44,95


NA-KD €20,95


NA-KD €19,95

Boeken maar: dit huis uit Sex Education staat te huur!

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Ook geobsedeerd door de gele bralette van Ruby uit Sex Education? Dit is waar je ‘m koopt
Sluiten